Pyro-päivitys

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Tämä artikkeli on päivityksessä julkaistua sisältöä varten. Nähdäksesi itse päivityksen, katso 19. kesäkuuta 2008 -päivitys.
Update Pyro Titlecard.png
Kahmahh!
Pyro

Pyro-päivitys oli päivitys Pyrolle joka julkaistiin 19. kesäkuuta 2008 -päivitys. Pyro oli toinen luokka, joka sai oman merkittävän päivityksensä. Päivitys sisälsi myös ensimmäiset yhteisön tekemät kartat, jotka lisättiin peliin, Fastlane:n ja Turbine:n. Tapaa Sniper julkaistiin myös päivityksen mukana, vaikka video listattiin sivun alaosaan ennemmin kuin osaksi itse merkittävää päivitystä, samalla tavalla kuin aiemmin julkaistussa Gold Rush -päivityksessä. Päivityksessä oli myös linkki, joka johti Valve Developer Wikiin, jossa oli Team Fortress 2 karttojen yksinkertaiset suunnitelmat.

Pyro-päivityksen julkaisu esitteli myös ensimmäisen pilkkatapon, Pyron Hadouken pilkan, joka tappoi vihollisen heti osuessaan. Päivitys lisäsi myös ilmapuhalluksen alkuperäiseen liekinheittimeen, jotakin josta tuli pian keskeinen tekniikka Pyrolle.

Lisäykset

Aseet

Kartat

Päivityksen edistyminen

Pyro-päivitys oli ensimmäinen julkaistu päivitys, jossa Valve käytti hidasta sisällön paljastamistekniikkaa. Kaupan promoviesti julkaistiin 13 päivää ennen päivityksen ensimmäisiä muutosvihjeitä, joiden mukana julkaistiin Tapaa Sniper video. Sivu sisälsi linkin, joka johti sammutuskirves taiteeseen.

Tapaa Sniper videon julkaisussa, valopistooli esiteltiin videon viimeisissä kuvissa kun Sniper tappoi Pyron joka käytti valopistoolia. Pian sen jälkeen, kaikki kolme asetta paljastettiin kokonaisuudessaan ja seuraavana päivänä, 35 saavutusta paljastettiin.

Muut lisäykset

  • Luokka:
  • Aseet:
    • Lisättiin toissijaisen tulituksen ilmapuhallus normaaliin liekinheittimeen.
    • Lisättiin itsetehdyt tappoikonit avattaville aseille.

Galleria

Trivia

  • Jälkipoltin lisäsi alkuperäisesti +50 terveyttä kun sitä käytti.

Ulkopuoliset linkit