Pyro Update

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Deze pagina is over inhoud vrijgegeven in de update. Voor de patch zelf, zie 19 juni 2008-patch.
Update Pyro Titlecard.png
Kahmahh!
De Pyro

De Pyro Update (Engels) was de tweede grote inhoudsupdate voor Team Fortress 2.

De focus van deze update lag op de Pyro. Naast de toevoeging van drie nieuwe wapens werd ook de Hadouken-bespotting opgewaardeerd tot de eerste dodelijke bespotting. De update voegde ook de compressiestoot toe aan de standaard Vlammenwerper, wat later een kernvaardigheid voor de klasse werd.

Twee community-gemaakte maps, Fastlane en Turbine, werden officieel gemaakt in deze update samen met een link naar de Valve Developer Community site. Ontmoet de Sniper werd ook geïntroduceerd op een vergelijkbare manier als Ontmoet de Scout. Bovendien werden er vele verbeteringen en reparaties erbij inbegrepen.

De update werd uitgebracht op 19 juni 2008-patch.

Toevoegingen

Wapens

Backburner Rugbrander
Flare Gun Lichtpistool
Axtinguisher Bijlblusser

Maps

Naam Afbeelding Spelmodus Bestandsnaam
Turbine CTF Turbine Center.png Verover de Vlag
Intel red idle.png
ctf_turbine
Fastlane Fastlane1.png Controleposten
Controlpoint.png
cp_fastlane

Updateverloop

De Pyro Update was de eerste update die de techniek gebruikte om inhoud langzaam te onthullen, verspreid over enkele dagen, voordat de update werd uitgebracht. Een promotioneel bericht in de winkel, vrijgegeven 13 dagen voor de update, gaf hints naar de aankomende veranderingen en kondigde Ontmoet de Sniper aan. De pagina bevatte een link die naar conceptkunst voor de Bijlblusser leidde.

Bij de vrijgeving van Ontmoet de Sniper was het Lichtpistool zichtbaar in de laatste frames van de video wanneer de Sniper een Pyro met het wapen doodde. Een andere post op de nieuwe blog legde de ontwikkeling achter het Lichtpistool uit. Alle drie de wapens werden toen vrijgegeven, in een vergelijkbare manier als de Gold Rush Update. Op de volgende dag werden de 35 prestaties bekend gemaakt.

Trivia

  • De Rugbrander gaf oorspronkelijke een gezondheidsbonus van +50 wanneer gedragen en had geen reflectiestoot. Dit was later aangepast voor een betere balans.

Update galerij

Externe links