Pyro Oppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikkelen er en liste over utsluppet innhold . For patchen selv, se 19 juni 2008 Patch.
Update Pyro Titlecard.png
Kahmahh!
The Pyro

Pyro Oppdateringen var den andre store oppdateringen til Team Fortress 2.

Pyro klassen var i fokus i denne oppdateringen. I tillegg til de tre nye våpnene, ble Hadouken hånet oppgradert til å bli den første håns drap. Denne oppdateringen la også til kompresjons trykket til den originale Flammekasteren, en evne som er kjerne teknikken i denne klassen.

To samfunns-lagde kart, Fastlane og Turbine, ble presentert som offisielle kart i denne oppdateringen, sammen med en link til Valve Developer Wiki som detaljerer og forklarer hvordan man laget kart til Team Fortress 2. Møt Sniper var også introdusert på lik måte som Møt Scouten. Samtidig, ble mange improviseringer og reparasjoner lagt til.

Denne oppdateringen kom ut i 19 juni 2008 Patch.

Additions

Weapons

Kart

Oppdaterings Prosess

Pyro Oppdateringen var den første oppdateringen som brukte teknikken til å vise sakte men sikkert nytt innhold over en tidsperiode føre det kom ut. En meldning, som kom ut 13 dager føre oppdateringen, som først hintet om det nye forbedringene og annonseringen av Møt Sniper. Siden hadde en liten link til et tegnet konsept for Axtinguisher.

Når Møt Sniper kom ut, var Flare Gun med i filmen og kunne bli sett når Sniper dreper en Pyro som bruker dette våpenet. En post som ble siden skrevet i den nye bloggen forklarte konseptet til Flare Gun. Alle tre våpnene ble avdekket dagen når oppdateringen ble lansert, i likhet med Gold Rush Oppdateringen. På samme dag ble de 35 nye prestasjonene også vist.

Trivia

  • Backburner originalt sett hadde en +50 helse bonus når den ble brukt. Dette ble siden tatt vekk ettersom det ikke var balansert.

Galleri

Eksterne Linker