Actualizarea Pyro

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Acest articol este pentru conţinutul lansat cu actualizarea. Pentru actualizarea în sine, vezi 19 June 2008 Patch.
Update Pyro Titlecard.png
Kahmahh!
Pyro

Actualizarea Pyro (English) este un patch pentru Pyro ce a fost lansat pe 19 June 2008 Patch. Pyro a fost a doua clasă ce primit un pachet cu conținut major. De asemenea, actualizarea a inclus primele hărți create de comunitate ce au fost adăugate în joc, Fastlane și Turbine. Întâlnește-l pe Sniper a fost lansat alături de actualizare, deși a fost enumerat la sfârșitul paginii, mai degrabă decât o parte majoră a actualizării, identic cu Actualizarea Gold Rush lansată anterior. De asemenea, pe pagina actualizării a fost publicat un link ce duce spre Valve Developer Wiki, ce detaliază design-ul hărților Team Fortress 2.

Totodată, lansarea Actualizării Pyro a anunțat apariția primei batjocure ce ucide, batjocura Hadouken a Pyro-ului, ce omoară instant inamicii în raza de acțiune. Actualizarea a adăugat, de asemenea, aerul comprimat inițialului Aruncător de Flăcări, ceva ce imediat a devenit o tehnică de bază a Pyro-ului.

Adăugări

Arme

Hărți

Întâlnește-l pe Sniper

Articol principal: Întâlnește-l pe Sniper

Progresul actualizării

Actualizarea Pyro a fost prima actualizare lansată de Valve ce folosește tehnica ce dezvăluie încet conținutul. Un mesaj promoțional lansat cu 13 zile înaintea actualizării a fost primul indiciu al schimbărilor ce urmează, împreună cu Întâlnește-l pe Sniper. Pagina conținea un link ce duce spre conceptul de artă al Extinctoporului.

La lansarea filmului Întâlnește-l pe Sniper, Pistolul de Semnalizare a fost arătat în imaginile finale al filmului în timp ce Sniperul a omorât un Pyro ce folosea arma. Imediat după, toate cele trei arme au fost dezvăluite în totalitate și, în ziua următoare, cele 35 de realizări au fost dezvăluite.

Alte adăugări

  • Clase:
  • S-a adăugat atacul alternativ suflul comprimat Aruncătorului de Flăcări de bază.
  • S-a reglat detectarea de lovire a Aruncătorului de Flăcări pentru a îmbunătății detecția împotriva inamicilor ce se retrag.
  • S-a scos scăderea pagubelor Aruncătorului de Flăcări (scădea la 25% până la sfârșit).
  • S-a scos reducerea cu 40% a pagubelor ale Soldatului de la rachetele sale. Nu afectează săriturile cu racheta.
  • S-au adăugat pictograme de ucidere personalizate pentru armele deblocabile

Galerie

Trivia

Link-uri externe