Pyrouppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denna artikel handlar om innehållet släppt med uppdateringen. För själva patchen, se Juni 19, 2008 Patch
Update Pyro Titlecard.png
Kahmahh!
Pyro

Pyrouppdateringen var den andra stora innehållsuppdateringen för Team Fortress 2.

Pyroklassen var fokus för denna uppdatering. Tre nya vapen lades till, samt att det latenta Hadoukenhånet uppgraderades till att bli det första Dödshånet. Uppdateringen lade dessutom till komprimerade luftstötar till Standard Eldkastaren, en förmåga som skulle bli en kärnteknik för klassen.

Två gemenskapsgjorda kartor, Fastlane och Turbine, blev officiella och inkluderades i uppdateringen tillsammans med en länk till Valve Developers Gemenskapssida.

Möt Krypskytten introducerades på ett liknande sätt som Möt Spanaren. Dessutom inkluderades många förbättringar och fixar.

Uppdateringen släpptes med Juni 19, 2008 Patch.

Tillägg

Vapen

Backburner Ryggbrännaren
Flare Gun Signalpistol
Axtinguisher Brandslaktaren

Kartor

Namn Bild Spelläge Filnamn
Turbine CTF Turbine Center.png Erövra Flaggan
Intel red idle.png
ctf_turbine
Fastlande Fastlane1.png Kontrollpunkter
Controlpoint.png
cp_fastlane

Uppdateringsframgång

Pyrouppdateringen var den första uppdateringen som använde sig av tekniken att sakta avslöja innehåll över loppet av några dagar innan släpp. Ett kampanjmeddelande, släppt 13 dagar innan uppdateringen, berättade om de kommande ändringarna så väl som Möt Krypskytten. Sidan innehöll en länk som ledde till en konceptbild för Brandslaktaren.

Vid släppet av Möt Krypskytten, visades Signalpistolen i slutet av videon när Krypskytten dödade en Pyro som bar på vapnet. Ytterligare ett inlägg på den dåvarande nya bloggen förklarade konceptet bakom Signalpistolen. Alla tre vapnen avslöjades sedan på ett liknande sätt som i Gold Rush-uppdateringen. Den följande dagen avslöjades 35 Pyroframsteg.

Kuriosa

  • Ryggbrännaren gav ursprungligen +50 hälsa då den var utrustad och hade inga komprimerade luftstötar. Detta ändrades senare på grund av balansproblem.

Uppdateringsgalleri

Externa länkar