Ravine

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ravine
Arenaravine.jpg
Grundlæggende information
Banetype Arena
Filnavn: arena_ravine
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Ørken
Scenarie: Dagslys, solrig
Bane-genstande
Ammoico.png Ammunitionskasser: Mediumammo.png ×4   •   Largeammo.png ×2
Map Photos
Menu photos arena ravine.png
Map Overview
Ravine overview.png
I modsætning til Lumberyard, har den anden Arena-bane, Ravine, et meget mere åbent design med fokus på kontrol over fire flaskehalse. En serie af kanaler i Ravines lavere level giver en formidabel mulighed for snigdrab og flanke-manøvre. Ligesom alle Arena-baner, bliver erobringspunktet i midten aktivt efter 60 sekunder.

Ravine er en Arena-bane. Ravine, sammen med Lumberyard, Well (Arena), Badlands (Arena) og Granary (Arena), blev udgivet med Heavy-opdateringen, som en af de første officielle Arena-baner i Team Fortress 2.

Dit mål er at eliminere hele det fjendtlige hold, eller erobre det centrale kontrolpunkt, når det bliver tilgængeligt.

Introduktionsvideo

Steder

  • Skur: Det centrale skurhus, som har erobringspunktet. Der er adskillige måder at komme ind i dette rum på, som inkluderer et lille mandhul man kan hoppe ned i og overraske sine fjender med.
  • Brønd: Det er en af de få officielle baner med vand, da der er en lille pool lokaliseret til højre eller venstre lige ud for spawn, i forhold til hvilket hold man er på. På overfladen kan det virke for småt til at dægge spilleren, for at slukke flamemerne fra en Pyro, men nær kloakafløbet, kan man krybe sig for at komme helt under vand.
  • Hus: Modsatte side fra Brønden i huset. Der er en lille underpassering under den, og ved siden af det er der trapper som leder til dens interiør. Fra dens interiør er der en rampe, som leder til et drop over punktet.
  • Gårdspladser: Uden for hver holds spawn, ved husets side, er der en stor grådsplads. Gårdspldsen giver adgang til huset, ravinen under punktet og basens byggetag. Den indeholder en stor metalkasse og en cementblok brugt til dække.

Strategi

Hovedartikel: Fælleskabets Ravine strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
36 ,000
×2
24 ,000
×3
19 ,636
×4
17 ,280


Opdateringshistorik

19. august 2008-opdateringen (Heavy-opdateringen)

  • Tilføjede Ravine til spillet.

22. marts 2012-opdateringen

  • Små visuelle og udførelses-forbedringer