Ravine

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ravine
Arenaravine.jpg
Basisinformatie
Kaarttype Arena
Bestandsnaam: arena_ravine
Ontwikkelaar(s): Valve
Kaartinformatie
Omgeving: Woestijn
Decor: Daglicht, zonnig
Map Items
Ammoico.png Ammunitiepakketten: Mediumammo.png ×4   •   Largeammo.png ×2
Map Photos
Menu photos arena ravine.png
Map Overview
Ravine overview.png
In contrast to Lumberyard, the other new Arena map, Ravine has a far more open ground level with emphasis on control of four key choke points. A series of canals in Ravine’s lower level provide an excellent opportunity for stealth kills and flanking maneuvers. Like all arena maps, the capture point in the middle becomes active after 60 seconds.

Ravine is een Arena map. Ravine, samen met Lumberyard, Well (Arena), Badlands (Arena) en Granary (Arena), is uitgegeven tijdens de Zware Update als een van de eerste officiële Arena mappen voor Team Fortress 2.

Het doel is om het gehele vijandelijke team te elimineren of het centrale controlepunt te veroveren wanneer deze beschikbaar word.

Introductie Video

Locaties

  • Hut: De centrale Hut bevat het controlepunt. Er zijn meerdere manieren om deze kamer binnen te komen, inclusief via een klein rioolgat om in te springen en de slachtoffers van de speler te verassen.
  • Put: Gezien het feit dat dit een van weinige officiële mappen met water is, is er een kleine plas gelegen aan de linker or rechterkant van de spawn, afhankelijk van welk team je bent. Op het eerste gezicht lijkt het niet diep genoeg om de speler te blussen van de vlammen van een Pyro, maar dichtbij de rioolbuizen kun je bukken en volledig onder water gaan.
  • Huis: Tegenover de Put is het huis. Er is een smalle ondergang onder het huis, en daarnaast is een trap die naar het interieur leid. Vanuit het interieur is er een helling die dient als valpunt naar vlak boven het controlepunt.
  • Tuinen: Buiten de spawn van elk team naast het huis is een grote tuin. De tuin bied toegang tot het huis, de ravijn beneden het controlepunt, en het dak van het basisgebouw. Het bevat een grote metalen krat en een betonnen blok welke gebruikt kunnen worden als dekking.

Updateverleden

19 september 2008-patch (Een Zware Update)

  • Ravine is aan het spel toegevoegd.

Strategie

Zie Communitie Ravine strategie

Trivia

  • In de karren naast het spawngebied is er een Beta-versie van de Raketwerper te zien in de kar.

Controlepunt Timing

Controleposten Vermenigvuldiger Seconden
Controlepost ×1
36 ,000
×2
24 ,000
×3
19 ,636
×4
17 ,280