Javítóállomás

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ez egyáltalán nem jó!
A Mérnök elmélkedve a találmányán.

A Javítóállomás egy selejtezett alternatív építmény a Mérnöknek, ami vagy a Teleportot, vagy az Adagolót helyettesíti. Egy sötét rózsaszín gépezet volt egy radarral és egy piros lámpával a tetején, valamint egy gázpalackkal az oldalán.

Megépítve a Javítóállomás folyamatosan megjavítja az összes közeli építményt, majd leállítja egy kis időre, hogy újratöltődjön. A fő célja a Javítóállomásnak az volt, hogy a Mérnök elhagyhassa a "fészkét" és végezzen mást is, miközben ad az építményeinek esélyt a túlélésre a Robbantós és a Katona támadásai ellen.

Annak ellenére, hogy javításra szánták, ugyanúgy megsemmisül, mint a többi építmény, amikor egy Megsemmisítőt raknak rá. Nem tudni, hogy volt-e olyan képessége, hogy a Megsemmisítőket elpusztítsa a körülötte lévő építményeken. Az egyik tulajdonsága, hogy a javító képessége nem halmozódott lineárisan, tehát két egyszerre működő Javítóállomás a duplájánál kevesebbet javított, és így tovább.

A Javítóállomás ki lett véve a játékból, mert hajlamos volt elrontani a játékmenetet. Nehezebbé tette a fészkek elpusztítását, de megmutatta, hogy mennyire függött a játék a Teleportokon és az Adagolókon; ha bármelyiket kivették volna a játékból, az az osztály hatásosságát vette volna el a csapata felé, és ez egyben a játék menetét is lelassította.

Sebzés

Valószínűleg semmi. Megjavította egy előre meghatározott hatókörben lévő megsérült építményeket.

Szintek

Apróságok

A kész Javítóállomás a Mérnök Frissítés előzetesben.
  • A Javítóállomást még mindig meg lehet találni a játék fájljai között, de nincsenek textúrái. Az egyedüli változatok, amik textúrával rendelkeznek a Mérnök Frissítés előzetesben és a blogon találhatók meg.
    • A Javítóállomás a előzetesben el van rejtve egy szerszámosláda és egy hármas szintű Őrtorony mögött.
    • A textúrával rendelkező Javítóállomás képe, ami a blogposzton szerepel egy hármas szintű Javítóállomást mutat piros lámpával a tetején, de ez nincs rajta a hármas szintű modellen a játék fájljai között.
  • Egy másolata a Javítóállomás tervrajzainak megjelenik a Mérnök Frissítés oldalán, amelyen a "SOHA NEM FOG MŰKÖDNI" felirat látható, ami egy utalás a Javítóállomás selejtezésére.

Külső Oldalak