Herlevingsmedewerkersspeld

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Gelukt! De verzwaarde gezelschapskubus heeft je geluk gebracht.
GLaDOS tegen een succesvol proefpersoon

De Resurrection Associate Pin, één van de twee Portal 2 spelden, is een promotioneel overig voorwerp voor alle klassen. Het gebruikt hetzelfde model als de Companion Cube Speld, waarbij er een teamgekleurde portaal zichtbaar is met een zwevende Companion Cube erin, van de Valve titel Portal.

De Resurrection Associate Pin werd uitgedeeld aan spelers die alle spellen die in de Aardappelzak spellenbundel aanwezig waren, in hun bezit hadden. Als alle dertien spellen in de bundel minstens één keer gespeeld waren, verscheen er een banner op het Steam profiel-pagina van de speler, met onder de banner de tekst "Claim my TF2 pin now!" (Ruwe vertaling: "Ik wil mijn TF2 speld nu opeisen!"). De speler hoefde niet Portal 2 te pre-orderen om de speld te kunnen krijgen.

Updateverleden

7 april 2011-patch

  • [Onbeschreven] De Resurrection Associate Pin is toegevoegd aan het spel.

Bugs

Trivia

  • De Resurrection Associate Pin is level 13, een verwijzing naar het aantal spellen die in de Aardappelzak zitten.
  • Wat eerst niet bekend was, was dat de term "Herleving" een verwijzing was na het sneller laten opstarten van GLaDOS tijdens de laaste fase van de Potato Fools Day ARG. Spelers konden GLaDOS sneller laten opstarten, door aardappels in de spellen van de Aardappelzak spellenbundel te vinden en door ze te spelen, terwijl de voortgang werd gevolgd op de GLaDOS@Home website (Engels).

Galerij

Zie ook