Ring of Fired/nl

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ring of Fired
RingofFired01.png
Stripinformatie
Uitgave: August 27, 2013
Aantal pagina's: 68
Hh hh hh hh! Ja, Saxshton. En als jij het niet kan, is Mann Co. van mij.
Gray Mann

Ring of Fired (Ook gekend als Team Fortress Strips #1) is een comic uitgebracht op 27 augustus 2013-patch. Het is het eerste deel van een zes-delige maandelijkse strip serie.

Ring of Fired was getekend door makani en ingekleurd door Nick Filardi.

Synopsis

De strip begint met Saxton Hale die uit een vliegtuig springt met de piloot en de opgezette yeti waarmee hij vecht in A Fate Worse Than Chess. Na te landen in het Mann Co. Hoofdkwartier, wordt hij geconfronteerd met Gray Mann die gekomen is om de "Mann. Co Challenge" te doen; Als de CEO van een ander bedrijf wint van Hale in een vuistgevecht,krijgt de winnaar Mann Co. . Maar Gray maakt duidelijk dat, Olivia,de jonge dochter van Gray Man de baas van Gray Gravel is. Saxton weigert te vechten met haar, en dus krijgt Gray het bedrijf , die hierna de mercenaries ontslaat . Hale verlaat het land ,en Miss Pauling vindt uit dat de Administrator die ook verdwenen is, een berichtje heeft achtergelaten "Miss Pauling... verstop je" op het computerscherm.

Zes maanden later is de Soldier een tocht rond de huizen van beroemde mensen aan het geven, waarbij hij en een groep bejaarden lopen naar het huis van Tom Jones waar ook Merasmus woont. De Soldier vermoordt Tom, en Merasmus belt de politie. Snel komt Miss Pauling binnengestormd vermomd als politie agent en "arresteert" Soldier en vertelt hem waar hij de rest van het team kan vinden. Ze lokken Pyro weg van zijn job als CEO van Frontier Engineering door het in brand steken van een naburig gebouw, terwijl Demoman graag terug wilt meedoen, ook al heeft hij nu overgewicht en is hij een nog grotere alcoholist. Miss Pauling legt uit dat de Administrator, waarvan haar verblijf nog steeds onbekend is, de opdracht gaf om het team terug bij elkaar te brengen.

Ondertussen vind Gray Man dat de hele voorraad australium meegenomen is, waarschijnlijk door de Administrator. Het is bekend gemaakt dat Gray zijn levens-verlengende machine aangedreven wordt door australium en dat zijn eigen voorraad haast leeg is. Een onbekend figuur vertelt dat alle andere australium opslagplaatsen ook leeg gehaald zijn.

Het team, Dat nu bestaat uit de Soldier, Pyro, Demoman en Miss Pauling, maakt plannen om van Siberië naar Australië te reizen om Heavy en Sniper op te halen. Demoman vermeld dat Medic nu "een chique job" heeft, tijdens dat Miss Pauling zich zorgen maakt omdat Engineer heel moeilijk te vinden blijkt. Terwijl ze overleggen waar de rest van de huurlingen zijn, vinden ze een krant dat zegt dat Scout en Spy gearresteerd zijn en opgehangen zullen worden omdat ze vandalisme begaan hebben op grootschalig niveau

Pagina's

Trivia

  • De titel is een verwijzing naar het liedje van Johnny Cash, "Ring of Fire, uitgebracht in 1963."
  • De voorpagina verwijst naar de beroemde voorpagina van "Spider-Man No More!"panel.
  • Op de voorpagina, ligt een magazine van "Hoed-dragende man" . Dit is een verwijzing naar Sniper vs. Spy Update waar hoeden werden in het spel werden gebracht.
  • Pagina 8 verwijst naar the origin of Batman, waarin Batman zijn alias, Bruce Wayne, toekijkt hoe zijn ouders vermoordt werden in een steegje achter de opera.
  • Op pagina's 45-48, de achterkant van Pyro's krant is de tweede pagina van Lecture Valley.
  • Pagina 61 kan je een standbeeld fontein zien in de tuin van Demoman , dit standbeeld spuwt nog steeds water uit zijn nek van toen het standbeeld eerst gesneden werd met de Eyelander in de WAR! Comic.
  • Demoman zijn Eyelander heeft nu gevoelens en kan volledig Engels spreken ; hiervoor kon het zwaard alleen 'hoofden' fluisteren.
  • Demoman draagt een Badlands Brawlers T-shirt, hetzelfde team waarvoor hij supporterde in de WAR! Comic.
  • Het is duidelijk dat de Pyro zijn vision of the world ingeschakeld word wanneer hij vuur ziet. Zonder dat ziet Pyro alles saai en grijs,maar nog steeds cartoonachtig .
  • De kleur van de dassen van de personages veranderen spontaan van kleur tussen vakjes in - Gray Mann zijn das verandert van grijs naar blauw. na hij zijn handen verbrand op pagina 15 is zijn das blauw, hierna is het zwart op pagina 24. Hetzelfde gebeurt met Mr. Bidwell en Mr. Reddy zijn das, deze veranderen van blauw naar zwart op pagina 23.

External links

Zie ook