Geroosterde Goudvis

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De Geroosterde Goudvis is een ontwerp ingrediënt dat werd geüpdatet in de 27 juni 2012-patch. Het werd oorspronkelijk toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, als de Goudvis.

Dit voorwerp samen met drie andere verbrande schatten ontwerpen vormde een Hoopje As. Dit voorwerp werd verwijderd uit het spel in de 11 juli 2012-patch.

Updateverleden

19 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Goudvis werd toegevoegd aan het spel.

20 juni 2012-patch

27 juni 2012-patch

  • Samen met alle andere Mysterieuze schatten is de Goudvis verbrand in een klein hoopje as en hernoemd tot Geroosterde Goudvis.

11 juli 2012-patch

  • Alle as-gerelateerde voorwerpen zijn vervaagd tot stof.

Trivia

  • Als je de set Het Onmogelijke Elimineren draagt veranderd de beschrijving van de Goudvis in "Think of the", met willekeurige karakters verwijderd (de verwijderde karakters verschilde per speler), wat een deel van een citaat is van het korte verhaal "The Adventure of the Copper Beeches", deel van de De avonturen van Sherlock Holmes collectie. Als je dit combineerd met alle andere voorwerpen toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, dan leest het volledige citaat "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser.".

Orginele voorwerp

Backpack Goldfish.png
Goudvis
Level 1 Goudvis
Vind je het ook niet mysterieus dat goudvissen niet van GOUD en ook niet van VIS zijn gemaakt? Want dat zou je wel moeten doen. Trouwens, goudvissen zijn wel vissen, onze fout. OM JE VAN DE WIJS TE BRENGEN!