Robotdestruktion

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Skal ikke forveksles med Spillerdestruktion.
Du skal destruere fjendernes robotter og opsamle deres Reaktor-kerner for at vinde. Genvind de stjålne kraftkerner ved at invadere fjendens boks.
Administratoren, der forklaerer reglerne

Robotdestruktion er en kommende spiltilstand annonceret d. 8. juli, 2014. Lige nu, er Robotdestruktion kun i beta og inkluderer kun en bane, rd_asteroid. Udgivelses-datoen for spiltilstanden og banen er midlertidigt ukendt.

Fordi denne spiltilstand og dens bane er under udvikling, kan visse teksturer og animationer mangle, og alle spille-elementer beskrevet i denne artikel kan blive ændret.

Spil

Den eneste nuværende Robotdestruktions-bane er symmetrisk, analogt til Erobr Flaget-baner. Denne spiltilstand kræver at spillere går ind på fjendens base og ødelægger deres robotter for at få points. Når robotterne er destrueret dropper de Kraftkerner, som kan opsamles for at give holdet points.

Et holds points er oplagret i en Reaktor dybt inde deres base. Når et hold begynder at score points, vil en roterende Reaktor-kerne fremkomme over et kontrolpunkt i det holds base. Reaktor-kerner kan blive stjålet og erobret (ensformigt til at tage og erobre Efterretningsmappen). Når man stjæler en Reaktor-kerne ved et Reaktor-erobringspunkt, er points ladet ind i den kerne over en tid på adskillige sekunder - jo længere den stjælende spiller venter ved erobringspunktet, desto flere points er ladet ind i Reaktor-kernen, indtil alle oplagrede points er udtømt.

En stjålet Reaktor-kerne er erobret, når den er båret til det stjælende holds base, hvor den vil tildele de ladede points til det stjælende hold. Reaktor-kerner kan droppes; enten når bæreren er dræbt, eller når bæreren trykker på 'drop-genstand'-tasten. Medmindre det stjælende hold samler dem op igen, vil Reaktor-kerner eventuelt returneres til det ejende holds Reaktor sammen med de stjålne points, der er returneret til deres score. Spillet fortsætter for evigt indtil en af holdene når en bestemt score, hvorefter det hold vinder.

Når et hold har anskaffet det nødvendige antal af points, vil en timer begynde at tælle ned og en forkortet version af The Art of War (Lydspor) vil begynde at spille som "rd_finale.wav". Hvis det midlertidige-vindende hold forbliver førende, når timeren når 0, vil de vinde runden/spillet.

Kraftkerner

Kraftkerner er droppet, når en robot er destrueret. De kan opsamles af alle holdmedlemmer fra det hold, der ødelagde robotten. Hvis efterlagt, vil Kraftkerne eventuelt begynde at blinke i nogle få sekunder før de endelig forsvinder.

Reaktor-kerner

Reaktor-kerner repræsenterer de oplagrede points, som fjenden har. Lykkes det en at stjæle en Kerne fra fjendens base og bringe det tilbage til holdets Kerne spawn-punkt, vil de points blive direkte transfereret til det stjælende hold. I modsætning til Efterretningsmappen i Erobr Flaget, kan Kernen indeholde en varierende mængde af points, der er bestemt ud fra, hvor lang tid den er "ladet" af en fjendtlig spiller, der står på Kernens spawn-punkt. Kernen kan ikke blive flyttet fra sit spawn-punkt indtil mindst 25 points er blevet ladet ind i den.

Ligesom en Efterretningsmappe, kan en Reaktor-kerne blive samlet op af alle fjendtlige spillere, som rører den, og selvom den kan blive droppet efter hensigt og ved bærerens død, kan den ikke samles op eller blive på noget måde påvirket af en allieret spiller. Venlige spillere kan forsvarer Kernen fra at blive samlet op, som fysisk forhindrer fjendtlige holdmedlemmer fra at røre den. Hvis en kerne ikke er rørt af en fjende inden for en bestemt mængde af tid, vil den forsvinde og alle lagret points vil vende tilbage til dets hold.

Vigtigt nok, er returnerings-timeren på den droppede Kerne ikke helt genstartet ved berøring (som også afviger fra Efterretningsmappen). I stedet for, starter returnerings-timeren for Kernen ved approksimativ et minut og er reduceret for hvert sekund reaktoren er droppet og er forhøjet med et sekund, op til maksimal startetid, for hvert sekund Reaktoren er holdt.

Soldiers med Rakethopperen ekviperet, Demomen med Klæbebombe-hopperen ekviperet, Scouts under Bonks effekter, og Skjulte Spies kan ikke samle Reaktor-kernen op.

Score

Hold scorer points ved at opsamle Kraftkerne, og ved at erobre eller genvinde stjålne Reaktor-kerner. Et point er scoret for hver Kraftkerne opsamlet. Et point er fratrukket fra et holds score for hver point ladet ind i en stjålen Reaktor-kerne. Points ladet ind i en stjålen Reaktor-kerne er dermed fjernet fra den totale score indtil den enten er erobret af fjenden eller returneret til holdets Reaktor. De stjålne points i en Reaktor-kerne er tildelt til det stjælende holds score, hvis de bærer den ind til deres egen Reaktors erobringspunkt; dog, er de selv samme points returneret til de ejende holds score, hvis Reaktor-kernen bliver droppet i en længere periode. Holdene spiller til 300 points.

Holdscorer er vist i midten af bunden på HUD'en. Hvert holds score går højere mens Kraftkerner er opsamlet og Reaktor-kerner er erobret af det hold; og formindsker mens en spiller lader en Reaktor-kerne med points stjålet fra det hold. En spillers score-fremvisning viser grønne tal, når allieret points er tilføjet og fjendtlige og viser røde tal mens allierede points bliver stjålet og slutnings-points er tilføjet. Distinktive lyde giver en notificering eller advarsel om, at allierede eller fjendtlige points bliver scoret eller stjålet.

Robotter

Se også: Robotter på Asteroid

I modsætning til robotter fra Mann vs. Machine, er disse robotter harmløse og vil løbe, når du angriber dem. Robotterne er separeret ind i tre områder, kaldt A, B, og C. De vil altid følge deres rute, som er markeret på gulvet, medmindre de bliver angrebet. Lige nu er disse robotter ligesom bygninger i deres egenskaber: De kan ikke påvirkes af skubbekræfter (dette inkluderer Trykluft og skjoldkollisioner), Efterbrænd, Rygstik, Mini-kritiske slag, kritiske slag og Blødning. De er også immune over for effekter såsom Jarate og Manisk Mælk og kan ikke blive dødsmarkeret. Robotter tildeler heller ikke nogen slag/drab bonusser (som eksempel, liv tilbage på træffer med Den Sorte Boks), og kan heller ikke blive sappet. Visse klasser har forhøjet skade mod disse robotter: Spy, Scout og Medic våben gør dobbelt så meget skade som deres basalskade, og alle Sniper våben gør tre gange deres egen basalskade. Heavy og Pyro gør kun 75% skade mod bots. De fleste våben gør deres minimum basalsakde; undtagelserne inkluderer alle våben for de førnævnte klasser, såvel som Sentry Guns og Haglgevær, som begge gør maksimal skade.

Robot opførelse

Robotterne i områderne B og C er beskyttet af, hvad der ligner en Übercharge, når robotterne bag dem er i live, som eksempel; B-robotter er beskyttet, hvis A-robotter er i live og C-robotter er beskyttet, hvis nogen B-robotter er i live.

Robotterne er forsvarsløse, men vil prøve at undgå angriberne ved at løbe i cirkler. Efter 7 sekunder uden at tage skade, vil robotterne hele sig selv med en rate af 8 liv per sekund. Alle robot-grupperne deler en respawn-timer, og vil genstarte, når timeren løber ud.

Når ødelagt, vil A- og B-robotter droppe deres associeret mængde af Kraftkerner i ét enkelt drop. Når C-robotter er destrueret, udfører de en døds-animation, hvori de løber rundt og dropper en strøm af Kraftkerner. Robotterne dropper også indmad, når de er destrueret. Disse indmader kan blive opsamlet for Ammunition eller Metal.

Robotter giver 5 liv per sekund til nærstående allierede spillere, såvel som forklædte fjendtlige Spies.

Robot Replikker

Note: Disse replikker er i beta og kan blive ændret i fremtiden. Derudover, vil robotterne til tider lave død-notificeringslyden fra Half-Life

Står stille
Når en spiller krydser deres kredsløbrute
Under angreb
Død

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Robotdestruktions strategi

Baner

Hovedartikel: Liste over baner

Robotdestruktions

Robotdestruktions-baner bærer rd_ præfikset.

Navn Billede Filnavn
Asteroid Rdasteroid.jpg rd_asteroid

Opdateringshistorik

8. juli 2014-opdateringen (Mann Co. Beta baner - Tidlige Adgang)
 • Tilføjede Mann Co. Beta Baner - Tidlige Adgang program.
  • Tilføjede 2 nye beta baner: RD_Asteroid og PL_CactusCanyon.
  • Beta baner er tilgængelige via hurtigspil-menuen ved at klikke på 'Spil Beta Baner' valgmuligheden.

17. juli 2014-opdateringen

 • Kraft- og Raktor-kerner giver nu deres point-værdi til et holds score over tid.
 • Reducerede raten, hvorved points kan blive stjålet fra 15 per sekund til 10 per sekund.
 • Robotter heler nu 5 liv per sekund til nærstående allierede spillere.
 • HUD'en er blevet omarbejdet.
  • Inverterede layoutet for at repræsentere banens layout bedre
  • Tilføjede progressions-viser for at repræsentere begge holds score
  • Potentielle points anskaffet fra stjålen Reaktor-kerne er nu visuelt repræsenteret på score-progressions-viserne
  • Tyv-ikon flytter sig nu lang scoretavlen relativt til tyvens position på banen
  • Opdaterede tyvikonet til at repræsentere farven af både de stjålne Kraftkerner og farven på tyvens hold
 • Tilføjede nye strings til vinderpanelet, der forklarer, hvorfor holdet vandt.
 • Udskiftede den nuværende "points bliver stjålet"-lyd med en ny lyd.
 • Tilføjede bedre kollisionsskrog til robotmodellerne.
 • Omarbejdede robot-skins for at reducere deres visuelle sammenligning med Übercharge-skinnet.
 • Sentry Guns går ikke længere efter Übercharged robotter.

24. juli 2014-opdateringen

 • Spillere skal stjåle mindst 25 points før de kan forlade boksen med Reaktor-kernen.
 • Opdaterede lyden for at opsamle Kraftkerner.
 • Opdaterede dødseffekterne og -lydene for robotter.
 • Opdaterede HUD-layoutet.

30. juli 2014-opdateringen

 • Opdaterede HUD-layoutet.
 • Fiksede en fejl, som ville forhindre spillere fra at samle Reaktor-kernen op.
 • Hold vil nu spawne 70% hurtigere, hvis deres C-robotter er døde.

Ubrugt indhold

 • Der er en del ubrugt filer, der relaterer til spiltilstanden, som en robotmodel og ældre versioner af HUD-elementerne.

Galleri