Kő, Papír, Olló

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Kő, Papír, Olló!
A Katona

A Kő, Papír, Olló egy két személyes beszólás. Hasonlít az Adj egy ötöst beszóláshoz: Amikor a kezdeményező kiválasztja a Beszólás menüből, akkor a karaktere fölveszi a pozíciót, és várja, hogy valaki csatlakozzon hozzá. Ha egy másik játékos csatlakozik hozzá, elkezdődik a Kő, Papír. Olló küzdelem. Hogy melyiket jelet kapod, azt a játék véletlenszerűen sorsolja ki, úgy, hogy döntetlen nem lehet. Amikor a karakterek fölmutatják jeleiket, a jelnek megfelelő ikon jelenik meg a karakterek feje fölött. A győztes ikonja körül világos keret van, míg a vesztesnél nincs. Ezután a két karakter külömbözően reagál.

Ha a két résztvevő külömböző csapatban játszik, a játék vesztese fölrobban, ami gyilkos beszólásként jelenik meg, a győztes hordozott fegyverétől függően.

Demonstráció

Kapcsolódó Mérföldkövek

Achieved.png General Achievements

On The Rocks
On The Rocks
Lose at Rock, Paper, Scissors 3 times in a row with Rock.


Running With Scissors
Running With Scissors
Nyerj kő, papír, ollóban 3-szor egymás után, ollót mutatva.

Frissítési előzmények

2014. Június 18-i Javítás (Szertet és Háború frissítés)

  • A Kő, Papír, Olló bekerült a játékba.

2014. Június 23-i Javítás

  • [Nem dokumentált] Minden beszólás alándékozható, átnevezhető, és lesz barkácsszámuk.

Hibák

  • Ha Kém Haláli ketyegője aktív, és egy ellenséges játékossal Kő, Papír, Ollózik, akkor vereség esetén a Kém nem hal meg, hanem csak aktiválódik az álcája.

Érdekességek

  • Ez, és még néhány másik, a Szeretet és Háború frissítésben bekerült beszólás animációi már a 2013-as Scream Fortress során bekerült a játékba, ahogy azt itt láthatjuk: video uploaded on November 1st, 2013.
  • Lehetséges, hogy valamilyen Uzsonnával, például a Sendviccsel is lehet ölni, ha azt tartod a kezedben.

Galéria