Sawmill (Arena)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Sawmill har flere variationer, inklusiv Erobr flaget og Konge af bakken.
Sawmill (Arena)
Sawmill.PNG
Grundlæggende information
Banetype Arena
Filnavn: arena_sawmill
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Alpe
Scenarie: Overskyet, Regner
Dybt vand: Yes
Miljøfarer: Savklinger
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×2
Ammoico.png Ammunitionskasser: Largeammo.png ×2
Map Photos
Menu photos arena sawmill.png
Map Overview
Sawmill (Arena) overview.png
Det er en Arena-bane sat på et stormende savværk i bjergene, med sit erobringspunkt i en stor struktur oven på en bakke, i midten af banen; under ligger, der en skjult undergrunds spionteknologibase; og over, som falder ned på alt vi lige har nævnt, er der regn - den første vejreffekt på en Team Fortress 2-bane. Hvis den sidste sætning ikke var lang nok til dig, så udskift punktummet med et komma og tilføj den næste del: Spillere skal OGSÅ passe på de to drablige savklinger nær punktet, som blev efterladt da forrige indehavere forlod stedet til fordel for et mindre dødeligt, bakket, regn-sumpet savværk, der ikke blev bygget på en spionbase.

Sawmill blev introduceret som en officiel Team Fortress 2 Arena-tilstandsbane med Sniper vs. Spy-opdateringen. banen har siden modtaget officielle Erobr Flaget og Konge af Bakken konfiguratione, som blev udgivet med Den klasseløse opdatering.

Formålet er at eliminere hele fjendens hold, eller at erobre det centrale kontrolpunkt, når det blive tilgængeligt.

Introduktionsvideo

Steder

 • Vandfald: til højre for RØD's spawn-område, flyder et vandfald ned fra en grå klippe ned i midten af en stor pool. Træstammer former en flydende sti over poolen, selvom vandet selv ikke er for dybt. En lille helbredspakke kan blive fundet i midten af stammerne. Der er også en tydelig 'skjult' rute, som går bag vandfaldet, som kan blive brugt hvis fulgt af vagtsomme fjendtlige øjne.
 • Grotten - En grotte laver et stort loop rundt om en side af banen bag vandfaldet, og kan blive beskyttet ved begge ender.
 • Træstammeskuret: På den højre side af BLÅ's spawn-område er der et bredt skur, fyldt med træstammer, der står over en oversvømmet grøft. En anden mini helbredspakke sidder på en bunke af bræder inden for skuret.
 • Midter-skuret: Midten af banen er domineret af et stort skur, der indeholder adskillige indgangs-punkter for begge hold. Inden for midten af skuret er banens kontrolpunkt. Store cirkulære save bevæger sig lineært i forhold til kontrolpunktet, laver meget støj og virker som en dødelig forhindring for spillere, når de prøver at erobre punktet. Træstammer er løftet over området.
 • Tagene - Uden for hvert spawn-rum er en gangsti, som leder op til taget på bygningen, der står direkte over for dem. An anden træplanke forbinder disse tagtoppe til pauserummet inden i værket.
 • Pauserum - På hver side af kontrolpunktet, vertikalt til siderne domineret af savklingerne, er to vinduet kanter, med trapper, der leder ned til grundetagen. Disse små 'rum' kan blive forsvaret af en determineret Engineer, hvis han sætter en Sentry-rede op tidligt.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Sawmill (Arena) strategy

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
24 ,000
×2
16 ,000
×3
13 ,90.999999999999
×4
11 ,520


Opdateringshistorik

21. maj 2009-opdateringen (Sniper vs. Spy-opdateringen)
 • Tilføjede Sawmill (Arena) til spillet.

22. maj 2009-opdateringen

 • Fiksede at kontrolpunktet ikke blev navngivet korrekt på Arena Sawmill.

13. august 2009-opdateringen (Den klasseløse opdatering)

 • Fiksede DirectX8-fejl, hvor nogen modeller ville være usynlige.
 • Fiksede udnyttelse med at bygge Teleportere uden for banen.

29. oktober 2009-opdateringen (Haunted Hallowe'en Special)

 • Fiksede Engineer udnyttelse.

Paratviden

Eksterne links