Sawmill (Erobr Flaget)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Sawmill har flere variationer, inklusiv Arena og Konge af bakken.
Sawmill (Capture the Flag)
CTF Sawmill Center.png
Grundlæggende information
Banetype Erobr flaget
Filnavn: ctf_sawmill
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Alpe
Scenarie: Overskyet, regner
Dybt vand: Ja
Miljøfarer: Savklinger
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×5   •   Mediumhealth.png ×4
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×4
Map Photos
Menu photos ctf sawmill.png
Map Overview
Sawmill (Capture the Flag) overview.png
Seriøst... er der noget denne bane ikke kan gøre? Arena Sawmill er blevet omarbejdet til at fungere som den tredje officielle Valve ‘Erobr Flaget’ bane. To side-adgangsruter er blevet lukket af for at koncentrere spillet, og en bygning nær hvert spawnpunkt er nu tilgængelig. Disse leder til oversvømmede undergrunds-borge, der holder på fjendens top-hemmelige efterretninger-et flag lavet fuldstændig ud af mikrofilm. Eller nylon. Ligegyldigt hvad, yoink!

Sawmill er en Erobr Flaget bane, der blev udgivet med Den Klasseløse Opdatering som en officiel bane. Sawmill (Erobr Flaget) tilbyder et næsten identisk layout i forhold til Arena og Konge af Bakken variationerne, hvor de eneste store forskelle inkluderer tilføjelsen af Efterretnings-rummene for hvert hold, og blokeringen af skur-indgangen til hvert sideområde. Kontrolpunktet er udskiftet af en lille helbredspakke.

For at vinde skal dit hold erobre det fjendtlige holds efterretninger kontinuert, indtil I når spillets erobrings-grænse (normalbegrænsningen er 3), mens I forhindre fjenden fra at opnå det samme.

Steder

 • Centerskuret: Midten af banen er domineret af et stort skur, der indeholder adskillige indgangs-punkter for begge hold. Inden for midten af skuret er banens kontrolpunkt (spærret af og ubrugelig i denne version). Store cirkulære save bevæger sig lineært i forhold til kontrolpunktet, laver meget støj og virker som en dødelig forhindring for spillere, når de prøver at erobre Efterretningerne, eller går igennem området generelt. Træstammer er løftet over området.
 • Træstammeskuret:På den højre side af BLÅ's spawn-område er der et bredt skur, fyldt med træstammer, der står over en oversvømmet grøft. En anden mini helbredspakke sidder på en bunke af bræder inden for skuret. Den yderste side mod RØD's gårdsplads er spærret i CTF-versionen.
 • Efterretnings-rummet: Proppet ned i kælderen på en af bygninerne over for spawn-rummet, og også tilgængelig fra en ødelagt del af en bygning ved siden af. Rummet er helt overskyllet.
 • Vandfaldet: til højre for RØD's spawn-område, flyder et vandfald ned fra en grå klippe ned i midten af en stor pool. Træstammer former en flydende sti over poolen, selvom vandet selv ikke er for dybt. En lille helbredspakke kan blive fundet i midten af stammerne. Der er også en tydelig 'skjult' rute, som går bag vandfaldet, som kan blive brugt hvis fulgt af vagtsomme fjendtlige øjne. I CTF-versionen er den yderste indgang til BLÅ's gårdsplads afspærret.
 • Grotten: En grotte laver et stort loop rundt om en side af banen bag vandfaldet, og kan blive beskyttet ved begge ender.
 • Tagtoppene: Uden for hvert spawn-rum er en gangsti, som leder op til taget på bygningen, der står direkte over for dem. An anden træplanke forbinder disse tagtoppe til pauserummet inden i værket.
 • Alkoverne: På hver side af kontrolpunktet, vertikalt til siderne domineret af savklingerne, er to vinduet kanter, med trapper, der leder ned til grundetagen. Disse små 'rum' kan blive forsvaret af en determineret Engineer, hvis han sætter en Sentry-rede op tidligt.

Strategi

Hovedartikel: Fælleskabets Sawmill (CTF) strategi

Opdateringshistorik

13. august 2009-opdateringen (Den klasseløse opdatering)

 • Tilføjede Sawmill (Erobr Flaget) til spillet.

21. august 2009-opdateringen

 • Fiksede at CTF_Sawmill ikke sluttede runden, når mp_timelimit slog ind i midten af en runde.

29. oktober 2009-opdateringen

 • Fiksede Engineer-udnyttelse.

Fejl

 • Det er muligt at klippe op på kanten af det BLÅ spawn-tag med eksplosive hop

Se også

Eksterne links