Sawmill (Zászlórablás)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Sawmill (Capture the Flag)
CTF Sawmill Center.png
Alap információk
Pálya típusa Zászlórablás
Fájl neve: ctf_sawmill
Fejlesztő(k): Valve
Pálya információk
Környezet: Alpesi
Díszlet: Felhős
Mélyvíz: Van
Veszélyek: Fűrészek
Pályatárgyak
Healthico.png Orvosi csomagok: Smallhealth.png ×5   •   Mediumhealth.png ×4
Ammoico.png Lőszercsomag: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×4
Pálya képek
Menu photos ctf sawmill.png
Pálya áttekintés
Sawmill (Capture the Flag) overview.png
Most komolyan, van valami amire ez a pálya nem képes? Az Aréna féle Sawmill-t újradolgoztuk hogy a Valve harmadik hivatalos 'Zászlórabló' pályája legyen. A két oldalsó terület bejáratai le lettek zárva a jobb játékélmény érdekében, cserébe az épület a kezdőhely közelében hozzáférhetővé vált. Ezek egy beázott, földalatti létesítménybe vezetnek ahol az ellenség mikrofilmből (vagy nejlonból. Kitudja már.) készült táskája lapul.

A Sawmill egy Zászlórablásos pálya ami az Osztálytalan Frissítésben lett hozzáadva a játékhoz mint hivatalos pálya. A Sawmill (Zászlórablás) hasonlít az Aréna és a Hegy Királya változatokhoz, a legfőbb változás egy táska szoba mindkét csapatnak valamint a hozzáférés blokkolása az oldalsó területekhez. A kontrollpontot lecserélték egy kicsi életerőcsomagra.

A győzelem érdekében a csapatnak elkell lopnia az ellenség táskáját (általában háromszor), miközben megakadályozni az ellenséget hogy megtegye ugyanezt.

Helyszínek

  • Központi Fészer: A pálya közepén található egy nagy ház 3-3 bejárattal a két csapat számára. A ház közepén található egy kontrollpont helye (ebben a változatban nincs kontrollpont). Óriási körfűrészek mozognak a pont körül, nagy zajt keltenek és akadályok azok számára akik itt jönnek át hogy megszerezzék a zászlót.
  • Faraktár: A BLU kezdőhelyétől jobbra van egy raktár, tele fadeszkákkal ami egy tó felett van elhelyezve. Egy mini életerőcsomag van a deszkákon.
  • Táskaszoba: A kezdőhely előtti egyik épület pincéjében található, hozzáférhető egy lejáraton és egy kiásott lyukon keresztül. A szoba be van ázva.
  • Vízesés: A RED kezdőhelyétől jobbra van egy kis , amibe egy szürke szikláról folyik le egy vízesés. Ugyan a víz nem olyan mély, rönkök lebegnek a vízen, rajta egy mini életerőcsomaggal. A vízesés mögött található egy elrejtett út, ami hasznos hely rejtőzéshez.
  • A Barlang - Egy barlangjárat van a pálya egyik oldalán a vízesés körül. Mindkét oldal alkalmas védésre.
  • Tető - Minden kezdőhelynek van egy kijárata ami a házak tetejére vezet. Itt lehet bejutni az egyik Fülkébe és az ellenség udvarára.
  • Fülkék - Mindkét oldalon található egy Fülke, ahova a Fészerből lehet feljutni egy lépcsőn, vagy a tetőkön keresztül. Két ablaka van a helyiségnek. Ezek a kis szobák jól védhetőek egy Gépész által, ha korán felállít egy Őrtorony-fészket.

Stratégia

Lásd Közösségi Sawmill (CTF) stratégia

Frissítési előzmények

2009. Augusztus 13-i Javítás (Osztálytalan Frissítés)

  • CTF_Sawmill hozzáadva a játékhoz.

2009. Augusztus 21-i Javítás

  • Kijavítva hogy a pálya nem állítja le magát ha az óra eléri az mp_timelimit korlátot.

2009. Október 29-i Javítás

  • Kijavítva egy Mérnök által kihasználható hiba.

Lásd még

Külső hivatkozások