Sawmill (Konge af Bakken)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Sawmill har flere variationer, inklusiv Arena og Erobr flaget.
Sawmill (King of the Hill)
Environmental death Saw Blades.png
Grundlæggende information
Banetype Konge af bakken
Filnavn: koth_sawmill
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Alpe
Scenarie: Overskyet, regner
Dybt vand: Ja
Miljøfarer: Savklinger
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×2   •   Mediumhealth.png ×4
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×2   •   Largeammo.png ×2
Map Photos
Menu photos koth sawmill.png
Map Overview
Sawmill (Arena) overview.png
Det er en Arena-bane sat på et stormende savværk i bjergene, med sit erobringspunkt i en stor struktur oven på en bakke, i midten af banen; under ligger, der en skjult undergrunds spionteknologibase; og over, som falder ned på alt vi lige har nævnt, er der regn - den første vejreffekt på en Team Fortress 2-bane. Hvis den sidste sætning ikke var lang nok til dig, så udskift punktummet med et komma og tilføj den næste del: Spillere skal OGSÅ passe på de to drablige savklinger nær punktet, som blev efterladt da forrige indehavere forlod stedet til fordel for et mindre dødeligt, bakket, regn-sumpet savværk, der ikke blev bygget på en spionbase.

Sawmill er en Konge af Bakken bane; en modificeret version af Sawmill (Arena). den blev udgivet med Den klasseløse opdatering, sammen med sin Erobr Flaget variant, som en officiel bane. Sawmill (Konge af bakken) har en næsten identisk layout i forhold til Arena-varianten.

Formålet er at erobr kontrolpunktet og holde det i 3 minutter, mens man stopper det andet hold fra at gøre det samme.

Placeringer

  • Vandfald: til højre for RØD's spawn-område, flyder et vandfald ned fra en grå klippe ned i midten af en stor pool. Træstammer former en flydende sti over poolen, selvom vandet selv ikke er for dybt. En lille helbredspakke kan blive fundet i midten af stammerne. Der er også en tydelig 'skjult' rute, som går bag vandfaldet, som kan blive brugt hvis fulgt af vagtsomme fjendtlige øjne.
  • Grotten - En grotte laver et stort loop rundt om en side af banen bag vandfaldet, og kan blive beskyttet ved begge ender.
  • Træstammeskuret: På den højre side af BLÅ's spawn-område er der et bredt skur, fyldt med træstammer, der står over en oversvømmet grøft. En anden mini helbredspakke sidder på en bunke af bræder inden for skuret.
  • Midter-skuret: Midten af banen er domineret af et stort skur, der indeholder adskillige indgangs-punkter for begge hold. Inden for midten af skuret er banens kontrolpunkt. Store cirkulære save bevæger sig lineært i forhold til kontrolpunktet, laver meget støj og virker som en dødelig forhindring for spillere, når de prøver at erobre punktet. Træstammer er løftet over området.
  • Tagene - Uden for hvert spawn-rum er en gangsti, som leder op til taget på bygningen, der står direkte over for dem. An anden træplanke forbinder disse tagtoppe til pauserummet inden i værket.
  • Pauserum - På hver side af kontrolpunktet, vertikalt til siderne domineret af savklingerne, er to vinduet kanter, med trapper, der leder ned til grundetagen. Disse små 'rum' kan blive forsvaret af en determineret Engineer, hvis han sætter en Sentry-rede op tidligt.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Sawmill (Konge af Bakken) strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
36 ,000
×2
24 ,000
×3
19 ,636
×4
17 ,280


Opdateringshistorik

13. august 2009-opdateringen (Den klasseløse opdatering)

  • Tilføjede Sawmill (Konge af Bakken) til spillet.

29. oktober 2009-opdateringen (Haunted Hallowe'en Special)

Fejl

  • Det er muligt at klippe op på kanten af BLÅ spawntag ved brug af eksplosive hop.

Se også

Eksterne links