Sawmill (Regele Dealului)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Sawmill (Regele Dealului)
Environmental death Saw Blades.png
Informaţii de Bază
Tipul hărţi Regele Dealului
Numele fişierului: koth_sawmill
Dezvoltator(i): Valve
Map Items
Healthico.png Health Kits: Smallhealth.png ×2   •   Mediumhealth.png ×4
Ammoico.png Ammo Boxes: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×2   •   Largeammo.png ×2
Map Photos
Menu photos koth sawmill.png
Sawmill are variatii multiple, incluzand Arena și Capturează Steagul.
Set in a stormy mountain sawmill, this arena map has its cap point in a large structure atop a hill in the center of the map; beneath which lies a hidden underground spytech base; and above which, pouring down on everything we just mentioned, is rain—the first weather effect to appear in a TF map. If that previous sentence wasn’t long enough for you, replace the period with a comma and add this next part: players must ALSO watch out for the two deadly saw blades near the cap, which were left on when the previous occupants abandoned it for a less deadly, hilly, rain-swamped sawmill not built on a spybase.

Sawmill este o hartă Regele Dealului, o versiune modificată a Sawmill (Arena). A fost lansată odată cu Actualizarea Fără-De-Clasă, deodată cu versiunea sa oficială de Capturează Steagul. Sawmill (King of the Hill) are aproape aceleași proprietăți ca și varianta Arena.

Misiunea ta este să capturezi punctul de control și să îl aperi pentru o durată de 3 minute.

Locații

  • The Mill (Uzina) - Aici se află punctul de control. Precum în variantele celelalte ale hărții, discuri foarte ascuțite continuă să se miște pe fiecare parte a punctului, făcându-l primejdios.
  • Rooftops (Acoperișuri) - În afara fiecărei camere de venire se află pasarele care duc direct la acoperișul clădirii. Un alt planc din lemn le conectează pe acestea cu locurile din uzină.
  • The Alcoves (Nișele) - Pe fiecare latură a punctului de control, perpendicular de părțile dominate de lame, se află două margini cu geam, cu stări care duc la pământ. Aceste camere mici pot fi apărate de un Engineer determinat, dacă își pune construcțiile suficient de devreme.
  • The Tunnel (Tunelul) - O cavernă în jurul hărții pe margini care poate fi protejată la capete.
  • The Docks (Docurile) - Se află colibe care duc la o marte parte de apă pe partea opusă a hărții față de tunel.

Strategie

  • Folosește acoperișurile ca un avantaj. Vârfurile scărilor în zona centrală sunt pune pentru a elimina inamicii de pe punctul principal.
  • Pyro cu aer comprimat și Scout cu Forț-A-Naturii pot împince inamicii în lame sau de pe acoperiș pentru a ucide.
  • Spy poate lua tunelul de lângă cascadă pentru a merge către locul de venire a celeilalte echipe, apoi se poate cățăra pe cutii pentru a ajunge ușor pe acoperișuri. Apoi, cu Peleria și Pumnalul echipate, se pot ascunde în spatele unui acoperiș până inamicii ies afară. Pot să scoată invizibilitatea și să înjunghie precum trec aceștia, fără a fi văzuți.
  • În timp ce capturezi punctul de control, poți folosi lamele ca o acoperire. Îți dă voie să îi blochezi pe inamici să tragă din exterior.
  • Ține minte că Sniper poate împușca oamenii de la punctul de control aproape de zona lor de venire. Dacă sunteți pe punct, nu vă opriți din mișcare.

Timp Punct de Control

Punct de Control Multiplicator Secunde
Punct de Control ×1
36 ,000
×2
24 ,000
×3
19 ,636
×4
17 ,280

Galerie

Istoria actualizărilor

29 October 2009 Patch

Vezi și