Saxton Hale

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Yourpropertyjustgotdamagedbysaxtonhale.png
Minä pieksen heidät hengiltä paljain käsin!

Saxton Hale on uskalias australialainen, Mann Co.:n toimitusjohtaja, ja monien sarjakuvien päähenkilö. Hänet luokitallaan maailman neljänneksi rikkaimmaksi ihmiseksi maailmassa. Hän oli kuudeksi rikkain, mutta ohitti viidennen vauraudellaan ja tappoi neljännen harppuunataistelussa. Hänen lempiasioitaan ovat taisteleminen, juominen ja tappeleminen villieläinten kanssa. Oikeastaan, monet lapset nukkuvat teddykarhu vieressään mutta Saxton nukkuu oikean karhun kanssa jonka hän kesytti Brazilian viidakoissa. Saxtonin ulkonäköön kuuluu viikset, massiivist lihakset, Palkintovyö hattu ja australian näköiset rintakarvat. Hän myös kieltää laittamasta vaatteita ylävartaloonsa "tietyistä syistä".

Saxton on uusin poika Halen perheessä ottaaksen vastuun Mann Co.:sta, koska Zepheniah Mann jätti sen seuraajalleen ja avustajalleen Barnabas Hale:ille hänen testamentissaan. Hänen riehakas läsnäolo tunnetaan hänen iskulauseestaan "Me myymme tuotteita ja liitymme tappeluihin" kuin Gorilla Paini Perjantai - hänen ideansa henkilökunnan moraaliin lisäämiseen. Hän myös täyttää asiakkaidemme lomakkeet rasti -ruuduilla pelottaakseen kaikkia tuotteita ryövääviä kilpailijoita tai kiittääkseen uusia sijoittajia heidän uusista tuoteideoista hänelle. Hänen inspiroiva kuva näkyy myös useissa Mann Co. -tuoteluetteloissa ja mainostus materiaaleissa. Hänet tunnetaan (ja pelätään) hänen uskomuksestaan hoitaa asiakaspalvelu ongelmat henkilökohtaisesti hänen virallisella toimintaperiaatteella, mikä on:" Jos sinä et ole 100% tyytyväinen meidän tuotelinjaamme, sinä voit hoitaa asian kanssani!"

Huomattavat saavutukset

Saxton Halea kuvaava taideteos.
 • Leikasi tiensä läpi "kädellisten helvetistä".
 • Opetti hänen Tyttö -partiolaislippukunnalleen, "Saxtonetteille", paloturvalliuus neuvoja, kuten se, että "harmaakarhut palavat".
 • Taisteli leijonaa vastaan samalla, kun hän leikkasi hiuksiaan.
 • Hävitti Indonesian Raivopää Hait (ja lattoi heidät itkemään) yksinään.
 • Palautti varastetun kiekon ryöväävältä kilpikonnalta, huolimatta tämänkolmenkymmen minuutin varaslähdöstä.
 • Keksi Jaraten, JAR - tyyliin perustuvan karaten.
 • Tuli läntisen pallonpuoliskon rikkaimmaksi mieheksi.
 • Tuli maailman neljänneksi rikkaimmaksi mieheksi.
 • Palopommitti Woodstockin helikopterista käsin.
 • Olematta laisinkaan osallisena Amerikan apina-nautin Kakkivan Joen räjähtävässä kuolemassa American monkeynaut Poopy Joe, tai lähimaillakaan laukaisu aluetta sillä hetkellä.
 • Tutustutti Luomis -systeemin molemmille RED- ja BLU -tiimille lopettaakseen sodan.
 • Julkaisi erityisen lehti -numeron (20 sentin hintaan jokaisesta lehdestä, vaikka sen vaadittiin olevan ilmainen) vastatakseen faniensa kysymyksiin, kuten moniin muihin kysymyksiin, Team Fortress 2:n pelaamisesta Mac -henkilökohtaisella tietokoneella.
 • Sai selville internetin olemassaolon ja aloittamalla Mann Co. Kaupan.
 • Osti Englannin.
 • Omistamalla nettisivun, joka on täynnä kiistattomia faktoja Saxton Halesta.
 • Tappoi AnagramYourName.com -nettisivun pervot.
 • Isännöimällä Ensimmäisen vuosittaisen Saxxy-palkintogaalan.
 • Keksi "ylä-vitosen".
 • Söi kokonaisen strutsin.
 • Tappoi 1593 tohtoria.
 • Päihitti Dr. McNinjan popularity contest.

Mann Co. sarjakuvat

Issue Comic Info

'Saxton Halen
Postimyrsky

Saxton Halen Postimyrsky sai sen ensimmäisen ja ainoan julaisun Maaliskuussa 1964 auttaakseen selittämään uuden Federaalisen, 36 miljoonan Gold Coast-Tweedin henkilöhohtaisen omenaporan takaisin keräyksen, niiden taipumukseta porata sormia, lamppuja ja pieniä karvaisia eläimiä omenien lisäksi. Kun valtio vaati, että sarjakuva pitäisi julkaista ilmaiseksi, Mann Co. vastasi tähän nostamalla sen normaalia hintaa kahdestatoista sentistä kahteenkymmeneen sentiin, väittäen että, jos jokainen saisi jotain ilmaiseksi, heidän täytyisi maksaa siitä.

Mailstorm large.jpg
Lehti #1

Saxton Halen Vienosti Jännittävät Tarinat

Sillä aikaa, kun 1960 -luvun nuorisoliikkeet kasvoivat, valmistajat tuottivat vähemmän ja vähemmän tuotteita vanhuksille. 1963 -luvulle tultaessa, vain neljiä esineitä oli jäljellä: hattuja, lihaa, ruumisarkkuja, ja Saxton Halen Vienosti Jännitäviä Tarinoita. Alastomana otsasta alaspäin, pötköttäen heidän ruumisarkuissaan pureskellen Salisbury -pihviä, kokonaisella sukupolvella alakuloisia, unohdetuilla asiakkailla, oli jäljellä vain yksi asia, mihin he voisivat käyttää valtion shekit: Halen laimeat, vanhus-ystävälliset tarinat vaatimattomasta jännityksestä. Saxton Halen Kuukausittaiset Vierailut Äitilleen ja Tyynnyttävät Tarinattutuista Asioista seurasivat pian. Halesta tuli pian läntisen pallonpuoliskon rikkain mies.

Saxton turtle.jpg
Lehti #4

Tyttöjen Seikkailu Saxton Halen Pääosittamana

Poikien Seikkailu Saxton Halen Kanssa joutui Senaatin Ala-komitean käristelyn kohteeksi 6-16 -vuoden vanhojen poikien opettamisestä väärinkäytökseen ja moniin muihin asioihin: kyseenalaiseen moraaliseen toimintaan, tuhopolttoihin, vandalismiin, hippien pahoinpitelyihin, veropetoksiin, kurkunpäänpoistoon kotona, autovarkauksiin, gorillojen teurastamisen ja Heimlichin ensiapumenetelmän (mikä oli juuri keksitty ja uskottiin olevan kiistanalainen). Senaatin painostamana, Mann Co. muutti nimen Tyttöjen Seikkalu Saxton Halen Pääosittaman, koska silloin oli yleisesti uskottu, että tytöt eivät kykene tekemään mitään, joten heidän opettaminen olisi vaaratonta.

Saxton fire.jpg
Lehti #6

Saxton Halen
Kampaamo Toiminta

Saxton Halen Kampaamo Toiminta hyödynsi lyhyttä 60 -luvun "hiustyyli" villitystä. Sen läpiajo -menestys johtaisi toissijaisiin otsikoihin Saxton Halen kampaamo Romanssi ja Hiustyyli Kauhut Saxton Halen Kummituksen Pääosittaman. Lehtin numero #40 aikaan, kuitenkin, Amerikka oli Peacenik -liikkeen likaisen ja takkuisen harjan otteessa, ja hiustyyli -fiktio koki jyrkän pudotuksen. Tämä johtaisi elinikäiseen vihanpitoon Halen ja hippien väliilä, mikä kärjistyisi Woodstocking palopommitukseen helikopterista.

Saxton haircut.jpg
Lehti #12

Saxton Halen
Viidakko Rähinä

Saxton Halen Viidakko Rähinä -lehden ensiesitys oli U.S.A:ssa vuonna 1962, hyväksi käyttäen Venäjän ensimmäisen onnistuneen apinan laukaisun, Vladimir Bananas, avaruuteen seurannutta vasta-gorilla ajatusta. Amerikan raivo ei rajoittunut kommunistisiin kädellisiin; sinä samana vuonna, apina-nautti Poopy Joe julmasti pirstoi U.S.A:n toivot tähtien saavuttamisesta, kun sen sukkula räjähti ilmaannousussa. Rähinä oli pahamainen kymmenen vuoden välisten ihmis-gorilla -jännitteiden lietsomisesta, erityisesti lehdessä #50, mikä oli painettu gorilloiden verellä. 17 miljoonan lehden #50 julkaisu jätti vain viisi gorillaa planeetalle.

Junglebrawl.jpg
Lehti #44

Saxton Halen
Jännittävät Tarinat

Saxton Halen Jännittävät Tarinat ilmestyi ensimmäisen kerran lehtikojuille vuonna 1961 osana Mann Co. -yhtiön räväkkää aloitetta vältellä heidän postikulujen korotusta ase-katalogeissa. Ensimmäinen 64-sivun lehti sisälsi neljä sivua jännittäviä tarinoita ja kuusikymmentä sivua mainoksia uusille Mann Co. -tuotteille. Mutta Jännittävän' tekstieditorit huomasivat nopeasti, että näyttämällä Mann Co. -yhtiön löytäjää Saxton Halea käyttämässä tuotteita tarinassa itsessään kolminkertaisti sen myynnin. Mainokset leikattiin 32-sivuun mukauttaakseen pidemmän tuotesijoitteluun perustuvat tarinat.

Saxton sharks.jpg
Lehti #55

Apple

Saxton näkee tuntemattoman Apple -kaupan managerin.

Mac -päivityksen aikana, non-canon comic julkaistiin, mikä sisälsi Saxton Halen. Sarjakuvassa, Saxton Hale pirstoutuu Apple -kaupan ikkunan läpi, kun hän julistaa polttavansa kaupan maan tasalle. Saxton nostaa läheisen koneen, painaa nappulaa, ja sitten räjäyttää kuun Apple -kaupan ("iRäjäytinKuun"). Tuoet tekee niin suuren vaikutuksen Saxtoniin, että hän päättää ostaa yhtiön. Mutta hahmo tummassa villapuserossa (oletettavasti Applen toimitusjohtaja Steve Jobs hänen kuuluisassa poolopaidassaan), ilmestyy ja kieltäytyy tarjouksesta. Saxton välittömästi tunnistaa miehen ja välittömästi solvaa hänen kurvikasta suunnittelua. sarjakuva loppuu seuraavan julkaisun otsikkoon Kun Titaanit Kohtaavat.

Hale -posti

Saxton Hale taistelussa haiden kanssa.

Ne onnekkaat muutamat, jotka lähettivät Luonnovoimasta tilauslomakkeen [1] saivat kauppalaskun Saxton Halelta itseltään, ilmoittaen surullisesti, että heidän haluamansa tuote oli loppu. Korvaukseksi, lähettäjät saivat allekirjoitetun kuvan Saxton Halesta, joka seisoi Ayers kivellä lisättynä sanat"Kiitos kirjoittamisesta, pikku-kaveri!" ja avaimenperä, jossa oli satunnainen Team Fortress 2 -luokkahahmo. Kirje myös suositteli pitämään postilaatikkoa silmällä, sillä uudet tuotteet voisivat olla tulossa.

Tätäkin onnekkaammat lähettäjät, jotka postittivat kupongin [2] saivat kirjeen, joka kantoi Mann Co. -logoa ja Saxton Halen murahtavia kasvoja. Kuoren sisällä oli kirje, joka ilmoitti, että vastaanottajan pyytämä tuote(et) olivat loppuneet ja että heidän kannattaisi jatkaa postilaatikoidensa seuraamista, kun uudet tuotteet/legislaation voisivat olla tulossa, kuten myös useat postikortit, jotka sisältävät satunnaisia kuvia Mann Co. -sarjakuvista.

Tässä kohtaa, Valve pyysi pelaajia olla lähettämättä yhtään lisää rahaa oikeudellisista syistä. Valve lahjoitti rahat, jotka he saivat Child's Play-organisaatiolle.

Galleria

Liittyvää kauppatavaraa

Trivia

Saxton Hale -pelikortti
 • Saxton Halen Jännittävät Tarinat on kuvittanut Mike Oeming.
 • Saxton Hale ajoittain lähettää viestejä TF2 Viralliselle Sivulle.
 • Saxton Halen nimi on anagrammi sexually explicit phrase, minkä Valve saattoi tarkoituksella tai tarkoituksematta luoda, kutenMann-Conomy -päiviyksessä.
 • Saxton Halen on viitattu olleen parisuhteessa Ylläpitäjän kanssa jokin aika sitten, viitaten häneen "sarja-polttavaksi viettelijättäreksi" ja on etunimi -väleissä hänen kanssaan.
 • Saxton Halella on ollut joki, joka on nimetty hänen perheensä mukaan.
 • Poker Night at the Inventory -videopelissä, Saxton Hale tekee kamee -näyttäytymisen Pata Ässä -korttina Team Fortress 2 -korttipakassa.
 • VS Saxton Hale kutsuttu palvelinmoodi sallii yhden pelaajan ottaa Saxton Halen roolin BLU -tiimissä taistellakseen loppuja pelaajia vastaan, jotka ovat RED -tiimissä. Ja, jokseenkin flirttailevasti, hän on yleensä varustettu Kummallisilla Nyrkeillä, jotka ovat saavuttneet "Halen haalima" -tason.
 • Saxton Halen rintakarvat muttivat muotoaan Joulukuuseksi Australian Christmas -päivityksessä.
 • Saxton Hale lähetti kirjeen kaikille Team Fortress 2 - ja Spiral Knights pelaajille Steam -videopelialustalla, kehottaen pelaajia mennäkseen tehtävään saavuttaakseen ensimmäinen Clockwork -terminaali Spiral Knights -videopelissä, jossa pelaajan onnistuttua, pelaaja saa Spiraalisuoja -hatun.
 • Saxtonilla oli jo viikset yksi vuotiaana, kuten nähty julisteessaasaManniversary -Päivityksessä.
 • Lapsi pukeutuu Saxton Haleksi Bombinomicon -sarjakuvassa, missä RED Heavy pelottelee häntä, kunnes hän aloittaa itkemäänin.
 • Vaikka sanotaan, että Saxton nukkui karhun kanssa, jonka hän kesytti Brasilian viidakoissa, Brasiliassa ei ole senkaltaisia karhu -lajeja.
 • Saxton Hale, kuten myös Pyro, ovat pelattavia hahmoja Super Time Force Ultra -videopelissä.

Katso myös

Viitteet

Ulkoisia linkkejä