Saxton Hale/sv

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Yourpropertyjustgotdamagedbysaxtonhale.png
Jag slår dem ihjäl med mina bara händer!

Saxton Hale är en vågad Australians, VD och koncernchef för Mann Co., och stjärnans många Serietidning. Han anses vara den fjärde rikaste mannen i Amerika. Han var den sjätte rikaste mannen i Amerika, men överträffade den femte med rikedom och den fjärde genom att döda honom i en harpunduell. Hans favorit tidsfordriv inkluderar slåss, dricka och slåss med vilda djur. Faktum är att de flesta barn sover med en nallebjörn på natten, men Saxton Hale sover med en verklig björn som han tämnade i de brasilianska djunglarna. Hans identifierande funktioner inkluderar en mustasch, krusande muskler, och Saxton, och en lapp av roterande brösthår formad som Australien. Han vägrar också att ha kläder på överkroppen "av uppenbara skäl".

Saxton är den mest aktuella hanen i Hale familjen att ta upp tygen på Mann Co. eftersom Zepheniah Mann lämnade sitt ägande till lojal assistent och spårare Barnabas Halei hans sista testamente. Hans starka närvaro känns i alla områden i företaget, från slogan 'Vi säljer produkter och får slagsmål' till Gorilla Wrestling Fridays - hans försök att bygga medarbetares moral. Han fyller också ut kundformer med kryssrutor för att antingen skrämma alla produkt-tjuvande rivaler eller berömma nya uppfinnare som skickar in en ny produktidé till honom. Hans inspirerande bild finns också i många Mann Co.-kataloger och reklammaterial. Han är känd (och fruktad) för sin tro på att hantera kundtjänstfrågor personligen, och hans officiella policy är: Om du inte är 100% nöjd med vår produktlinje kan du ta upp det med mig!

Saxton Hale är röstskådespela JB Blanc i Jungle Inferno (video) video[1].

Anmärkningsvärda framsteg

Artwork depicting Saxton Hale.
 • Skar sig ut ur helvete.
 • Lär ut sin Girl Scout-trupp, "Saxtonettes", tips om brandsäkerhet som " Grizzly bears burn ".
 • Slåss mot ett lejon och samtidigt ha en frisyr.
 • Utplånar den ena handen den indonesiska Berserkerhajen (och får dem att gråta).
 • Hämta en stulen puck från en tjuvsköldpadda trots dess thirty minute head start.
 • uppfinna Jarate, den Glas burk baserade karate.
 • Att bli den rikaste mannen på västra halvklotet.
 • Bli den fjärde rikaste mannen i Amerika.
 • Brandbombning Woodstock från en helikopter.
 • Att inte på något sätt vara inblandad i den explosiva döden av American monkeynaut Poopy Joe, inte heller vara någonstans nära lanseringsplatsen vid den tiden.
 • Vi presenterar Tillverkning system till både RÖD och BLÅ lag i ett försök att stoppa KRIG! Uppdatering.
 • Att publicera ett specialutgivet tidskrift (till ett pris av 20 cent per nummer, även om det krävdes att det var gratis) för att svara på frågor från hans fans om bland annat att spela Team Fortress 2 på en Mac.
 • Upptäcka existensen av Internet och starta Mann Co. Butik.
 • Köper England.
 • Att ha en webbplats som består helt av helt sanna Saxton Hale-fakta.
 • Döda perverserna på AnagramYourName.com.
 • Värd för Första årliga Saxxy utmärkelser.
 • Uppfinna "high-five".
 • Äta en full struts.
 • "Man slaktar" 1593 läkare.
 • Besegra Dr. McNinja i en popularity contest.
 • Smälter en Yeti med Spanare.
 • Hoppar från en kastad Spanare för att slå en Yeti i en röra med blod och gibs.

Mann Co. serietidning

Issue Comic Info

Saxton Hale
Brev Storm

Saxton Hale Brev Stormhade sin första och enda utgåva som publicerades i mars 1964 för att hjälpa till att förklara det nya federala återkallandet av alla 36 miljoner Gold Coast-Tweed personliga äppelkorrar, på grund av deras tendens att inte bara kärna äpplen, utan fingrar, lampor och små pälsdjur. När regeringen krävde att serien skulle utfärdas gratis svarade Mann Co. genom att höja det vanliga priset på tolv cent en fråga till tjugo och ansåg att om någon skulle få något gratis, skulle de betala för det.

Mailstorm large.jpg
Issue #1

Saxton Hale Milt Spännande berättelser

När ungdomsrörelsen på 1960-talet eskalerade producerade tillverkare färre och färre produkter för äldre. År 1963 återstod bara fyra artiklar: hattar, kött, kistor och Saxton Hale Milt Spännande berättelser. Naken från pannan och ner, liggande i sina kistor och gummierade Salisbury-biff, satt en hel generation av förtvivlade, glömda konsumenter kvar med bara en sak att spendera sina regeringskontroller: Hales lurviga, äldre vänliga berättelser om blygsam spänning. Saxton Hale besöker sin mor varje månad och lugnande berättelser om familjeniar Things soon followed. Hale quickly became the wealthiest man in the Western Hemisphere.

Saxton turtle.jpg
Issue #4

Flickans Äventyr Medverkande Saxton Hale

Boy's Adventure with Saxton Hale kom under eld från senatens underutskott för ungdomskriminalitet 1968 för att undervisa pojkar i åldrarna 6-16, bland annat: moralisk turpitude, mordbrand, vandalism, hippieattack, skattebedrägeri, laryngectomies hemma, biltillskott, gorilla slakt, och Heimlich Maneuver (som just hade uppfunnits och fortfarande ansågs kontroversiell). Påtryckt av senaten ändrade Mann Co. namnet till Flickans äventyr med Saxton Hale , eftersom det ofta tycktes vid den tiden att flickor inte kunde göra någonting, så alla lektioner som de lärt dem skulle vara ofarliga.

Saxton fire.jpg
Issue #6

Saxton Hale
Frisör handling

Saxton Hale Frisör handling utnyttjade den korta "frisyren" modet i början av 60-talet. Dess framgångsrika framgång skulle leda till tillhörande titlar Saxton Hale Frisör romans och Frisyr Skräck i huvudrollen Saxton Hale Spöke . Vid utgång nr 40 hade emellertid Fredsskapande rörelsen grepp Amerika i sin smutsiga, trassliga man och hårklippsfiktion såg en brant nedgång. Detta skulle vara början på en livslång fejd mellan Hale och hippier, som skulle kulminera i hans eldbombning Woodstock från en helikopter.

Saxton haircut.jpg
Issue #12

Saxton Hale's
Jungle Brawl

Saxton Hale Jungle Brawl debuterade i USA 1962 och körde på en våg av anti-gorilla-känsla efter Rysslands framgångsrika lansering av den första apen, Vladimir Bananas, ut i rymden. Amerikas raseri var inte isolerat för kommunistiska primater; Samma år dödade monkeynaut Poopy Joe grymt USA: s hopp om att nå stjärnorna när dess skyttel detonerade vid start. Brawl var ökänt för att inflammera spänningar mellan mänskliga gorilla under sin tioårsperiod, mest känt i nummer 50, som trycktes med gorillas blod. Utgåva # 50: s utskrift på 17 miljoner exemplar lämnade bara fem gorillaer på planeten.

Junglebrawl.jpg
Issue #44

Saxton Hale
Spännande berättelser

Saxton Hale s Spännande berättelser kom först på tidningskiosker 1961 som en del av ett djärvt Mann Co.-initiativ för att undvika en ökning av portokostnaderna för deras vapenkataloger. Den första utgåvan på 64 sidor innehöll fyra sidor med spännande berättelser och sextio sidor med annonser för spännande nya Mann Co.-produkter. Men Spännande redaktörer upptäckte snabbt att visa Mann Co.-grundaren Saxton Hale med en produkt i själva historien tredubblade sin försäljning. Annonserna klipptes till 32 sidor för att rymma längre berättelser om produktplacering.

Saxton sharks.jpg
Issue #55

 1. https://twitter.com/ValveTime/status/920436492597710848