Scout-opdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Denne artikel er om indhold udgivet i en større opdatering. For selve opdateringen, se 24. februar 2009-opdateringen.
Engelsk side
At balancere hans stedfortrædervåben har været meget besværligt på grund af de store trusselforskelle mellem en god og en dårlig Scout
TF2 Officiel Blog

Scout-opdateringen (Engelsk) var den fjerde store indholdsopdatering til Team Fortress 2.

Opdateringens fokus var primært på Scout. Udover tre nye våben, fik klassen flere unikke stemme responser til sine nye våben og spille begivenheder, som tilføjede mere fordybelse for spillere.

Tre fællesskabs-lavede baner, Egypt, Watchtower og Junction, blev etableret som oficielle, på grund af deres fremragende kvalitet. En stor opdateringsfiks blev også tilknyttet den eksisterende bane Fastlane. En yderligere bane, Pipeline, blev teaset på opdateringens Dag 3 som baggrunden, men ville ikke blive udgivet før langt senere.

Scout-opdateringen blev udgivet med 24. februar 2009-opdateringen.

Tilføjelser

Våben

Force-A-Nature Naturkraften
Bonk! Atomic Punch Bonk!-Atompunch
Sandman Ole Lukøje

Baner

Navn Billed Spiltilstand Filnavn
Watchtower Watch 01.jpg Arena
Controlpoint.png
arena_watchtower
Junction Junct 01.jpg Kontrolpunkt
Controlpoint.png
cp_junction
Fastlane
(stor opdateringsfiks)
Fastlane1.png Kontrolpunkt
Controlpoint.png
cp_fastlane
Egypt Egypt 01.jpg Kontrolpunkt
Controlpoint.png
cp_egypt

Opdateringsprogression

Imens Scout-opdateringen udførte den normal en-dag-ad-gangen udgivning, som før blev brugt af Heavy-opdateringen, begyndte den også en trend af fællesskabs-indflydelse på den måde indholdet blev givet på. Spillere kunne determinere oplåse-rækkefølgen for de nye våben igennem præstations-milepælene, gennem et stemmesystem.

Paratviden

  • Fans, som indsendte kuponerne ville senere modtage gaver via mail fra Valve som belønning for deres selvopofrelse. Disse gaver inkluderede et brev fra Saxton Hale, som var det første kig på hans karakter, såvel som en nøglering af en tilfældig klasse.
  • Naturkraften kunne originalt give meget tilbageslag med minimal skade gjort, eller patroner forbundet, og forklædte Spies var også påvirket.
  • Bonk! Atomslag! havde originalt en bivirknings-effekt efter udødeligheden forsvandt. Denne bivirkning hastighedsnedsatte Scouten til en Heavys fart i adskillige sekunder. Dette blev udbalanceret med en kortere ventetid på genbrug. Denne hastighedsnedsættelse var originalt også linket til Pensioner løberen præstationen.
  • Ole Lukøjes egenskaber blev reklameret anderledes ved udgivelse. originalt ville bolden lamme spillere fuldstændigt, ved hvilken som helst distance, og den kunne også lamme Übercharged fjender. Som en bagside, fjernede den Scoutens evne til at dobbelthoppe, og ville gøre 50% mindre skade mod fjender, som ikke var lammet.

Opdateringsgalleri

Eksterne links