Scout-päivitys

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Tämä artikkeli on päivityksessä julkaistua sisältöä varten. Nähdäksesi itse päivityksen, katso 24. helmikuuta 2009 -päivitys.
Scout Update Title Card.png
Who's the tough guy now? Huh, tough guy?
Scout-päivitys linkkisivu

Scout-päivitys oli päivitys Scoutille, joka oli neljäs luokka jolle julkaistiin merkittävä päivitys. Päivitys esitteli 35 uutta Scout-saavutusta, ja 3 uutta Scout asetta. Päivitys julkaistiin 24. helmikuuta 2009 -päivitys.

Päivitys oli myös ensimmäinen joka ei sisältänyt "Tapaa joukkue" videota. Scout sai myös muutaman uuden äänen, jossa hän viittasi uusiin aseisiin ja myös pelitapahtumiin esimerkiksi komentopisteiden valtauksiin ja hallitsemisiin. Päivitys oli myös ensimmäinen aina tähän asti tulleista päivityksistä jossa pelaajat ovat voineet vaikuttaa aseiden avaamis järjestykseen.

Lisäykset

Aseet

Kartat

Päivityksen eteneminen

Ensimmäinen päivä

...stunning the living crap outta anybody dumb, slow, drunk, mute or Australian enough to get in the way...
Nukkumatin julkisuusmainos

Päivityksen ensimmäinen päivä julkaisi Nukkumatti-aseen, joka antoi Scoutille mahdollisuuden tyrmätä pelaajia kaukaa. Alun perin, Nukkumatti pystyi tyrmäämään yliladattuja pelaajia; kuitenkin, tämä korjattiin pian, pelin tasapaino ongelmien takia.

Toinen päivä

It’s a perfect complement to the Scout update. Batter up!
Watchtower kartan kuvaus

Scout-päivityksen toinen päivä esitteli kaksi uutta yhteisökarttaa, Watchtower:in ja Junction:in.

Kolmas päivä

Runnin’ rings around all them molasses-slow dummies out there on the battle- field is thirsty frickin’ work. But when it comes to quenchin’ that thirst, only one thermonuclear thirst detonator packs all the “Atomic Punch” you’ll ever need.
Naps! Atomi-iskun mainostemppu

Scout-päivityksen kolmas päivä esitteli Naps! Atomi-iskun, Scout saavutukset, ja vihjasi Pipeline-kartan päiväaikaiseen versioon sekä Luonnonvoima-aseeseen. Pipeline pysyi julkaisemattomana Sniper vs. Spy -päivitykseen asti.

Neljäs päivä

A Dustbowl-style control point map, Egypt is visually striking, full of great combat spaces, and features some really interesting uses of vertical space. Classes with the ability to ascend rapidly (Soldiers, Demomen, and Scouts using the new scattergun unlockable ) have lots of options for traversing the arenas. In addition, the ruins provide Engineers with a large number of potential sentrygun locations.
Egypt kartan mainos

Neljäs päivä esitteli viimeisen päivityksen kartan, Egypt, ja sisälsi korjauksen Fastlane-karttaan. Uuden Luonnonvoiman ominaisuuksista vihjailtiin kartan kuvauksessa mutta, aseen nimi pysyi vielä salassa.

Viides päivä

Anything this baby hits better PACK A LUNCH, 'cause it is going for a ride!
Luonnonvoiman pilkkamainos

Scout-päivityksen viimeinen päivä paljasti uuden Luonnovoima-aseen, ja uuden Scout T-paidan joka on saatavilla Valve kaupasta. Fanit, jotka lähettivät kupongit saivat myöhemmin postissa lahjoja Valvelta palkinnoksi heidän osallistumisestaan. Sivun alareunassa, pelaajille annettiin mahdollisuus äänestää asetta, joka ansaitsee tulla avatuksi ensimmäisenä.

Kuudes päivä

The results are in, the update's out, now it's time to... PLAY BALL!
Scout-päivitys julkaisusivu

Julkaisusivu yksinkertaisesti näytti yhteisö äänestyksen tulokset, jotka olivat seuraavat:

 • Luonnonvoima (Avaamiseen tarvitsee 10 saavutusta): 17,219 ääntä (42.53%).
 • Nukkumatti (Avaamiseen tarvitsee 15 saavutusta): 13,806 ääntä (34.10%).
 • Naps! Atomi-isku (Avaamiseen tarvitsee 20 saavutusta): 9,463 ääntä (23.37%).

Galleria

Muut lisäykset

Pääartikkeli: February 24, 2009 Patch/fi
 • Scoutit saivat ylimääräisen pisteen tappaessaan Mediceitä, jotka paransivat aktiivisesti pelaajaa.

Trivia

 • Luonnonvoima pystyi alun perinkin nostamaan pelaajia ilmaan vaikka yhdelläkin panoksella ja naamioituneet vihollis spyit lensivät taaksepäin. Luonnonvoiman knockback voimakkuus oli myös paljon heikompi.
 • Alun perin Naps! Atomi-iskussa oli hidastus ominaisuus kun havoittumattomuus kului pois, joka hidasti Scoutin Heavyn nopeuteen, mutta sillä oli nopeampi palautumisaika. Sen hidastaminen alun perin liitettiin Retire the Runner saavutukseen, joka nyt liitetään Krittikolaan.
 • Pian päivityksen jälkeen, ilmeni vika, että Scout pelaajat pystyivät pysymään Naps! Atomi-iskun vaikutuksen alaisena rajattoman määrän. Tämä korjattiin pian. Kuitenkin, pelaaja voi nykyäänkin toteuttaa tämän seisomalla täydennyskaapin vieressä ollessaan Naps! Atomi-iskun vaikutuksen alaisena. Poistuminen aihettaa kuitenkin sen pois kulumisen.
 • Vasta julkaistu Nukkumatti-ase oli erilainen kuin nykyään.
  • Se pystyi lopettamaan pelaajan liikkumisen kokonaan, tyrmätessään pelaajan, toisinpäin kuin nykyään pelaaja pystyy pakenemaan joutuaan tyrmätyksi.
  • Alun perin se pystyi tyrmäämään yliladatut pelaajat.
  • Se poisti Scoutin kaksoishypyn eikä vähentänyt terveyttä.
  • Alun perin se teki -50% vahinkoa "ei tyrmättyjä" vihollisia vastaan.
 • Scout-päivitys aseet ovat saaneet yhteensä eniten muutoksia luokka asesarjasta julkaisun jälkeen.

Ulkopuoliset linkit