Scout Update

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Deze pagina is over inhoud vrijgegeven in de update. Voor de patch zelf, zie 24 februari 2009-patch.
Scout Update Title Card.png
Het balanceren van het vervangingswapen is erg lastig door het verschil van een Scout in gevorderde handen en een Scout in de handen van een slechtere speler.
TF2 Officiële Blog

De Scout Update (Engels) was de vierde grote inhoudsupdate voor Team Fortress 2.

De update is grotendeels gefocust op de Scout. Samen met drie nieuwe wapens, de klasse heeft meerdere unieke stemreacties gekregen bij zijn nieuwe wapens en gameplay gebeurtenissen, waardoor de immersie groter werd.

Drie nieuwe community gemaakte mappen, Egypt, Watchtower en Junction, zijn toegevoegd vanwege de uitmuntende kwaliteit. Een grote update is gemaakt bij de bestaande map Fastlane. Een andere map, Pipeline, was naar gehint, maar kon niet worden toegevoegd tot de Sniper vs. Spy Update

De Scout Update was uitgekomen in de 24 februari 2009-patch.

Toevoegingen

Wapens

Force-A-Nature Kracht-der-Natuur
Bonk! Atomic Punch Bonk! Atomic Punch
Sandman Klaas Vaak

Mappen

Naam Foto Spel modus Bestandsnaam
Watchtower Watch 01.jpg Arena
Controlpoint.png
arena_watchtower
Junction Junct 01.jpg Controlepost
Controlpoint.png
cp_junction
Fastlane
(grote update)
Fastlane1.png Controlepost
Controlpoint.png
cp_fastlane
Egypt Egypt 01.jpg Controlepost
Controlpoint.png
cp_egypt

Veranderde Klassen

Klasse Verandering
Leaderboard class spy.png
Spy
Pictogram plus.png Toegevoegd: Spy's kunnen nu bepalen welk wapen zijn vermomming vastheeft. Door de "laatste vermomming" knop in te drukken terwijl je vermomd bent houd de vermomming de Spy's huidige wapen vast.
Pictogram plus.png Toegevoegd: Spy's vermomd als een vijand kunnen nu speler IDs zien van de vijand.
Pictogram minus.png Veranderd: Steekradius is verminderd naar 160 graden. Snelleruggesteek is verwijderd en hierdoor heeft de Spy een kleinere lengte waarbij hij een ruggesteek kan doen. Ruggesteken zijn hierdoor makkelijker.
Notities Dit is nu niet meer zo.

Update voortgang

Terwijl de Scout Update het dag-bij-dag uitbrengsysteem volgt gebruikt door de Een Zware Update, het begon ook een trend van community invloed op de vrijgegeven inhoud. Spelers koden, via een stemsysteem, de volgorde van de vrijspeelbare wapens via mijlpalen bepalen.

Trivia

  • Fans die de coupon mailde zouden later een cadeau in de post krijgen van Valve als beloning voor hun toewijding. Deze cadeaus bevatten een brief van Saxton Hale, de eerste keer dat je zijn karakter kon zien, samen met een kettinghanger van een willekeurige klasse.
    • De brief van Saxton Hale bevatte het toen onbekende wapen de Ambassadeur tussen een lijst van [[weapons/nl|Mann Co. producten}}. Dit was nog een hint naar de opkomende Sniper vs. Spy Update.
  • De Kracht-der-Natuur kon eerst grote terugslag leveren met minimale schaden of hageldeeltjes verbonden en vermomde vijandelijke Spy's waren beïnvloed.
  • Bonk! Atomic Punch had origineel een cooldown effect nadat de onsterfelijkheid gestopt is. De cooldown verminderde de Scout's snelheid naar die van een Heavy voor meerdere seconden. Dit was gecompenseert met een kortere herlaad tijd. De snelheidsvermindering was origineel aan de Slakkenmepper prestatie gekoppeld.
  • De Klaas Vaak's mogelijkheden waren anders gemarkeerd wanneer uitgebracht. Origineel zou de bal verdoofde spelers' bewegingen compleet stoppen op elke afstand en kan ook Übergeladen vijanden verdoven. Als een addertje onder het gras is de Scout's mogelijk om dubbel te springen verwijderd en doet 50% minder schade tegen niet-verdoofde spelers.

Updategalerij

Externe links