Scream Fortress

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Deze pagina is over inhoud vrijgegeven in de update. Voor de patch zelf, zie 27 oktober 2010-patch.
Second Annu-hell Screm Fortress.png

Scream Fortress was het evenement dat begon tijdens de 27 oktober 2010-patch, waarbij de twee winnende Art Pass Wedstrijd mappen, nieuwe Hoeden, wapens, Lawaaimakers, en Geestprestaties werden uitgebracht. Het evenement duurt tot 8 November, 2010.

Het was de 2010 versie van de 2009 Haunted Halloween Special, waarbij deze het tweede Halloween evenement is, dat gehouden is in Team Fortress 2.

Mappen

Mann Landhuis

Mann Manor.
Hoofdartikel: Mann Landhuis

De grootste toevoeging in de Scream Fortress update was het Mann Landhuis, een map met een Halloween-thema dat ook een huis biedt aan de neutrale baas, de Paardloze Hoofdloze Ruiter. Hij moet worden gedood, of anders kan elke andere speler in zijn nabijheid worden onthoofd. Deze map heeft ook de Haunted Halloween Cadeau's, waarmee de Halloween Maskers verzameld konden worden door spelers.

Het is verder een standaard Aanval/Verdedegings map met drie Control Points.

De Paardloze Hoofdloze Ruiter

Hoofdartikel: Paardloze Hoofdloze Ruiter

De Paardloze Hoofdloze Ruiter is de ondode verschijning van Silas Mann. Een neutraal karakter, hij valt zowel RED als BLU aan totdat hij is verslagen. Zijn levenspunten variëren van 3000 tot 9400, waarbij het er vanaf hangt hoeveel spelers er in de server aanwezig zijn. Hij verschijnt niet tot er minimaal tien spelers aanwezig zijn (waarbij Toeschouwers niet meetellen).

Berg Lab

Mountain Lab promo image, released on the blog.
Hoofdartikel: Mountain Lab

Het Berg Lab heeft dezelfde lay-out als het Mann Landhuis, aangezien zij beide nieuwe mappen zijn van de Art Pass Wedstrijd, en daarom gemaakt zijn met dezelfde structuur.

Hoeden

De volgende Hoeden waren toegevoegd:

Halloween Maskers Saxton Hale Masker Gruwelijkere Gibus Paardloze Hoofdloze
Ruiter z'n Hoofd
Heavy Mask Saxton Hale Mask Ghastlier Gibus Horseless Headless Horsemann's Head
Ruggergraat-Rillende Schedel Afchuwelijke Hoofdsplitter Voodoo Juju Cadaver's Cranium
Spine-Chilling Skull Horrific Headsplitter Voodoo Juju Cadaver's Cranium

Twee hoeden, de Voodoo Juju en de Ruggergraat-Rillende Schedel, werden alleen verkocht via de Mann. Co. Winkel tijdens het Halloween Evenement. Daarnaast konden ze ook verkregen worden door ze te fabriceren met een Haunted Metal Scrap (waarbij het resultaat 1 van de 2 hoeden is), ruilen, of door ze cadeau te doen. Spelers die al de Gruwelijke Gibus hadden, kregen de de Gruwelijkere Gibus, terwijl nieuwkomers alleen de oude Gruwelijke Gibus kunnen krijgen van de Ghastly Gibus Grab prestatie van 2009.

Prestaties

Sleepy Holl0WND
Sleepy Holl0WND
Dood de Paardloze Hoofdloze Paardmann.


Gespietst!
Gespietst!
Verzamel het Bespookte Metaal van de Paardloze Hoofdloze Paardmann.
Gemaskerde Mann
Gemaskerde Mann
Verzamel een Zielenwaterspuwer in Mann Manor.


Zakston Hale
Zakston Hale
Ontwerp het Saxton Hale Masker.

Wapens

Paardloze Hoofdloze Ruiter z'n Hoofdsteler

Horseless Headless Horsemann's Headtaker.

De Paardloze Hoofdloze Paardman hoofdnemer, gebruikt door de Paardloze Hoofdloze Paardman, is een Demoman melee wapen die werd toegevoegd in de update. Het is hetzelfde als de Eyelander met dezelfde functies maar heeft een andere vorm.

Het is gefabriceert met een Haunted Metal Scrap.

Sticky Jumper

Net als de Rocket Jumper doet dit oefeningswapen geen schade, maar halveert het de gezondheid van de Demoman.

Beschrijving Tags

Deze tags waren toegoevoegd aan de Mann Co Winkel en het voorwerp drop systeem. Wanneer gebruikt op een voorwerp laat het de speler een beschrijving maken voor het voorwerp tot 80 letters in lengte.

Cadeaupapier

Deze voorwerpen laten de speler normaal onruilbare voorwerpen ruilen met elkaar voor een kleine prijs. Vele zeer zeldzame voorwerpen blijven onwikkelbaar en onruilbaar, zoals de Gouden Wrench en kunnen niet worden weggegeven op deze manier.

Lawaaimaker

Deze aktie voorwerpen kunnen alleen worden gekocht tijdens het Scream Fortress evenement. Deze spelen verschillende geluiden wanneer ze worden gebruikt. Elk van deze Geluid Makers kan 25 keer worden gebruikt en heeft een speciaal effect en geluid.

External links