Zeehondmasker

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
'Ey, is somebody keepin' track of my heads batted in?
The Scout on seal clubbing

Het Zeehondmasker is een hoed gevonden in de Halloween Goodie Cauldron, welke draagbaar is voor alle klassen. Het is een papieren masker met een afbeelding van het gezicht van een zeehonds gezicht met slecht erop ge-tapede snorharen.

Dit voorwerp kan alleen gedragen worden tijdens Halloween of in een Volle Maan, en verschijnt dus niet tijdens het normale spel. Hoewel het wel gebruikt kan worden in het hoofdslot en het te zien is in het karakterscherm.

Updateverleden

27 oktober 2011-patch (Zeer Enge Halloween Special)

  • Het Zeehondmasker is aan het spel toegevoegd.

15 december 2011-patch (Australisch Kerstfeest 2011)

  • Verwijderde "hoed" equipregio.

Trivia

  • De omschrijving van het voorwerp refereerd naar het knuppelen van zeehonden totdat zij doodgaan, een controversionele jachersmethode uitgevoerd in een aantal landen en veelvoudig opgenoemd door Dierrechtenorganisaties.
  • Het masker is gebaseerd op een post op de Steam Gebruikers Forums [1] met betrekking tot de Summer Camp Sale. De post zei, "The SUMMER SEAL ,WILL BEGIN soon????" na deze post maakte zeehonden verschijningen in meerdere van de promotionele afbeeldingen voor de uitverkoop. Een van de mascotten voor de Steam Halloween Sale werd gezien en droeg het Zeehondmasker, als een knipoog naar de thread. [2][3][4]
  • Zoals een aantal andere Halloweenhoeden, refereerd deze hoed naar Halloween, wat plaatsvindt op 31 oktober.

Galerij

Related merchandise

Zie ook

Referenties

  1. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=23075473#post23075473
  2. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26071263&postcount=5 Post from BurtonJ linking to the original "SUMMER SEAL" post.
  3. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26088258&postcount=38 Another post from BurtonJ that has since be edited to remove the links. This is a quote of that post.
  4. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26095140&postcount=77 BurtonJ confirming the Seal Mask is a reference to this post