Sälmasken

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
'Förresten, håller nån koll på hur många skallar jag slagit in?
Spanaren om klubbning av sälar

Sälmasken är en huvudbonad som hittas inuti en Halloweengodis-kittel, och kan utrustas på alla klasser. Sälmasken är en pappersmask som ser ut som en säls ansikte med dåligt dittejpade morrhår. När Demoman har på sig masken är det extra tejp som formar ett X över sälens vänstra öga.

Det här föremålet kan bara användas omkring Halloween eller i en Fullmåne, så den syns inte i vanligt spel. Å andra sidan kan den utrustas i hatt-platsen, och på förvisningen av karaktären så visas spelaren utrustad med föremålet.

Uppdateringshistorik

Oktober 27, 2011 Patch (Väldigt Läskiga Halloweenspecialen)

  • Sälmasken lades till i spelet.

Kuriosa

  • Det här föremålets beskrivning referar till sälklubbning, en kontroversiell jaktmetod som används i flera länder och blir ofta talat om av grupper som jobbar för djurens rätt.
  • Masken är baserad på ett inlägg i Steam Users' Forums [1] som handlar om Sommarlägerrean. Inlägget löd; "the SUMMER SEAL ,WILL BEGIN soon????" (översättning: "SOMMARSÄLEN, KOMMER BÖRJA snart????") Från och med det här inlägget visades sälar i flera kampanjbilder för rean. En av maskotarna för Steams Halloweenrea ses med en Sälmask som referar till tråden.[2][3][4]
  • Som flera andra Halloween-hattar, så referar Sälmaksen nivå till Halloween, som är den 31:a Oktober.

Galleri

Souvenirer

Se också

Referenser

  1. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=23075473#post23075473
  2. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26071263&postcount=5 Inlägg av BurtonJ som länkar till originalinlägget om "SOMMARSÄLEN".
  3. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26088258&postcount=38 Ett annat inlägg från BurtonJ som tvärr blivit ändrad och länkarna försvunna. Det här är ett citat av det inlägget.
  4. http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=26095140&postcount=77 BurtonJ som bekräftar att Sälmasken är en referens till det här inlägget.