Andra åsikten

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Vill du ha en andra åsikt? Du är också ful!
Sjukvårdaren

Den Andra åsikten är ett gemenskapsskapat diverse föremål för Sjukvårdaren. Det ger Sjukvårdaren ett missfärgat, blekt hudtransplantat på den vänstra sidan av hans ansikte. Transplantatet hålls på plats med hjälp av en rad synliga kirurgiska häftklamrar. Dessa häftklamrar går från Sjukvårdarens hals, upp längs med mitten av hans ansikte, över skallen, där de försvinner ner i hans uniform. Transplantatet ändrar också Sjukvårdarens klassiska lugg, den blir lite längre och hängig, och hans vänstra öga blir vitt.

Att utrusta sig med detta föremål ändrar Sjukvårdarens röstkommandon.

Detta föremål kan endast bäras under Halloween eller under en Full måne; under andra tider på året, så syns inte föremålet i spelet, om inte servern har Halloween mode inställt. Hursomhelst så kan föremålet alltid bli utrustat och kan bli sedd på utrustningsskärmen även fast de inte är synliga under spelets gång.

Den andra åsikten bidrogs till Steamverkstaden.

Uppdateringshistorik

Oktober 29, 2013 Patch (Scream Fortress 2013)

  • Den Andra åsikten lades till I spelet.

Buggar

  • När Sjukvårdaren brinner, sprider sig eldeffekten inte till den vänstra sidan av hans ansikte.
  • Vissa av de ändrade röstkommandona saknar synkade läpprörelser.

Kuriosa

  • En andra åsikt är när en patient begär att få träffa en andra läkare, vanligtvis efter en operation, för att få en andra synpunkt.
  • En av de nya röstkommandon som lades till med detta föremålet (Den "onda sidan" av Sjukvårdaren upprepar "Redrum") är en referens till "Varsel", skriven av Stephen King.
  • Den Andra åsikten är baserad på den fiktiva karaktären Two-Face från DC Comics Batman serie. Den "onda sidan" av Sjukvårdaren, och föremålets övergripande stil är väldigt lik karaktären.

Galleri