Hemmelig Saxton

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Der er som Juleaften.
Sniper

Hemmelig Saxton er en handlingsgenstand, som kan købes. Det er gave som, ved brug på en server, tilfældigt vælger en spiller og dropper den spiller en tilfældig genstand. Den modtagne genstand vil notere giverens navn og datoen for, hvornår den blev tildelt, i genstandens deskription.

Hvis spilleren har Velgørenhedsånden (tildelt til alle spillere med premium kontoer ved 21. december 2011-opdateringen), vil dens rang blive forøget, når spilleren bruger den Hemmelige Saxton for at give en tilfældig gave.

Deskription

Den Hemmelige Saxton kan ikke smedes eller opnås via genstanddrop systemet, og kan kun anskaffes ved køb i Mann Co. Butikken eller ved at bytte. Den kan også opnås igennem en anden Hemmelig Saxton, en Gavebunke eller, når den er distribueret til alle premium spillere til særlige begivenheder. Ved brug, vil en tilfældig genstand blive givet til en tilfældig spiller på den nuværende server, og en notifikation er vist til alle spillere på serveren (som forårsager appluadering og heppe lyde). Modtageren vil så få genstanden placeret i sin rygsæk.

Den Hemmelige Saxton kan bruges ved at ekvipere genstanden i handlingsrummet, og så trykke på "Brug genstand i Handlingsrum"-knappen Use Item in Action Slot" (standard: H). Alternativt, kan den Hemmelige Saxton blive brugt ved at vælge genstanden i rygsækken, og trykke på "Brug". Det er muligt for den Hemmelige Saxton at blive brugt på en server med kun én anden spiller, som garanterer at den spiller vil modtage den tilfældige gave. Brugeren af værktøjet vil aldrig selv modtage en gave fra sin egen Hemmelige Saxton.

Derudover er en hat uddelt hver dag til den person i verden, der gav flest gaver dagen før.

Indhold

Genstande anskaffet igennem den Hemmelige Saxton, vil blive markeret som gaver fra brugeren, og tidsstemplet med modtagerens tid og dato. De fleste genstande normale fundet som drop (som våben, hatte og visse handlingsgenstande) er mulige at finde ved åbningen af gaven. Alle gaver modtaget kan byttes og blive brugt til smedearbejde. Udsædvanlige hatte eller Mann Co. Forsyningskasser, kan ikke blive fundet som tilfældige gaver fra den Hemmelige Saxton.

Opdateringshistorik

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)

  • [Udokumenteret] Hemmelig Saxton blev tilføjet til spillet.

6. oktober 2010-opdateringen

  • Genstande fået fra gaver kun smedes og byttes.

21. december 2011-opdateringen

  • Gaver fra Hemmelig Saxtons og Bunke a' Gaver har nu en chance for at give en gave, oveni, hvad end genstand de ville have givet normalt.
  • [Udokumenteret] Velgørenhedsånden og Hemmelig Saxton er blevet distribueret til alle premium spillere.

28. marts 2012-opdateringen

  • Tilføjede daglig periodisk præmiehat for gaver givet.

22. december 2014-opdateringen (Smissmas 2014)

  • Premium spillere vil modtage en Hemmelig Saxton, som de kan give til en anden spiller.

Fejl

  • En spiller kan modtage en Hemmelig Saxton fra dem selv, selv hvis de spiller på en fuld server; spillet vil notificere, at de modtog gaven fra dem selv, men ingen genstand vil blive givet. [Kilde mangler]

Paratviden

  • Hvis en Hemmelig Saxton er givet som en gave til en spiller, som ville finde en genstand normalt via tilfældig drop, vil den fundne genstanden også være en gave.
  • Navnet Hemmelig Saxton er en reference til den Vestlige tradition "Hemmelig Julemand", hvor nogen anonymt giver en gave til nogen de kender.

Se også