Salainen lahja

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Just like Christmas morning. (Kuin Jouluaamuna.)
Sniper

Salainen lahja on ostettava toimintoesine. Se on lahja joka, kun käytettynä palvelimella, satunnaisesti valitsee pelaajan ja pudottaa tälle pelaajalle satunnaisen esineen. Vastaanotettu esine oma lahjoittajan nimen ja päivämäärän jolloin esine on lahjoitettu esineen kuvauksessa.

Jos pelaaja omistaa Lahjoittamisen Hengen (annettu kaikille pelaajille joilla oli premiumtili päivityksessä 21. joulukuuta 2011 -päivitys), sen tunniste nousee mitä enemmän pelaaja käyttää Salaisia lahjoja antamaan esineitä.

Kuvaus

Salaisia lahjoja ei voida luoda tai löytää, vaan voidaan ainoastaan saada ostamalla niitä Mann Co. Kaupasta tai vaihtamalla. Kun se käytetään, satunnainen esine annetaan satunnaiselle pelaajalle tämänhektisellä palvelimella, ja ilmoitus kaikille pelaajille palvelimella (taputuksen ja hurrauksen saatelemana). Esine päätyy sitten vastaanottajan reppuun.

Salainen lahja voidaan käyttää laittamalla se käyttöön toiminto lokeroon, ja painamalla "Toimintoesineen Käyttönappia" (oletuksena: H). Vaihtoehtoisesti, Salaisen lahjan voi käyttää suoraan repusta, kilkkaamalla "Käytä". On mahdollista käyttää Salainen lahja palvelimella jossa on vain yksi pelaaja, varmistaen että tämä saa satunnaisen lahjan. Salaisen lahjan käyttäjä ei voi antaa lahjaa itselleen.

Myöskin, Gifting Man From Giftin Land hattu annetaan joka päivä maailmanlaajuisesti henkilölle joka antoi eniten lahjoja edellisenä päivänä.

Sisällys

Salaisista lahjoista saadut esineet merkataan lahjoina niiden antaneelta pelaajalta ja aikaleimataan vastaanottoajalla ja päivällä. Suurin osa esineistä joita voi löytää muutenkin (kuten aseet, hatut ja jotkut toimintaesineet) on mahdollista saada lahjan avaamisesta. Kaikki vastaanotetut lahjat voidaan käyttää luomisessa. Erikoisia hattuja tai Mann Co. Tarvikelaatikkoja ei voi saada Salaisista lahjoista.

Päivitys historia

30. syyskuuta 2010 -päivitys (Mann-Conomy Päivitys)

  • [Dokumentoimaton] Salainen lahja lisättiin peliin.

21. joulukuuta 2011 -päivitys

  • Gifts from Secret Saxtons and Piles o' Gifts now have a chance to grant a gift in addition to whatever item they would have granted normally.
  • [Dokumentoimaton] The Spirit Of Giving and Secret Saxton have been distributed to all premium players.

28. maaliskuuta 2012 -päivitys

  • Added daily a periodic reward hat for gifts given.

Bugit

  • Pelaaja voi saada Salaisen lahjan itseltään täydellä palvelimella; peli ilmoittaa että he ovat saaneet lahjan itseltään, mutteivat saa mitään esinettä. [sitaatti tarvitaan]

Nippelitietoa

  • Jos Salainen lahja annetaan pelaajalle joka on juuri löytämässä esineen normaalisti, tämä esine löydetään myös lahjana.

Katso myös