Goedheiligman

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
It's like Christmas morning.
The Sniper opening his gift

De Goedheiligman is een koopbaar actievoorwerp. Het is een cadeau dat, wanneer gebruikt in een server op willekeurige basis een persoon selecteerd en een willekeurig voorwerp dropt bij diegene. Het gekregen voorwerp zal de cadeaugevende spelers naam noteren en de datum waarop het cadeau verkregen is in de omschrijving van het voorwerp.

Als de speler de Geest van het Geven (gegeven aan alle spelers met premium accounts op 21 december 2011-patch), de rank loopt op wanneer de speler Geheime Saxtons gebruikt om iemand een willekeurig cadeau te geven.

Omschrijving

De Goedheiligman is niet ontwerpbaar of verkrijgbaar via het voorwerp drop systeem, en kan alleen verkregen worden via de Mann Co. Winkel of door te ruilen. Bij het gebruiken ervan, word een willekeurig cadeau gegeven aan een willekeurig persoon op dezelfde server en word dit weergegeven in een bericht zichtbaar voor de hele server wat zorgt voor applaus en juichgeluiden. De ontvanger zal het voorwerp dan toegewezen krijgen in zijn rugzak.

De Goedheiligman kan gebruikt worden door het voorwerp te gebruiken in de actie slot en dan de "gebruik voorwerp in actieslot" knop (standaard: H) in te drukken. Alternatief gezien, kan de Geheime Saxton ook gebruikt worden door het voorwerp in de rugzak te selecteren en dan op "Gebruik" te klikken. Het is niet mogelijk voor de Geheime Saxton om gebruikt te worden in een server met maar één speler, wat zou garanderen dat die speler een cadeau ontvangt. Het is ook niet mogelijk voor de speler om het voorwerp op zichzelf te gebruiken zodat hij voorwerpen kan verkrijgen.

Inhoud

Voorwerpen verkregen door de Goedheiligman zullen gemarkeerd zijn door de afzender en een tijdstempel krijgen met de datum en de naam van de afzender. De meeste voorwerpen normaal gevonden door middel van een reguliere drop (zoals wapens, hoeden en sommige actievoorwerpen) zijn mogelijkerwijs te vinden na het openen van het cadeau. Alle cadeaus die gekregen zijn kunnen geruild worden en gebruikt worden voor ontwerpen. ongewone hoeden of Mann Co. kisten kunnen niet gevonden worden als willekeurige cadeaus door de Goedheiligman.

Prijzen

Vergeleken met het kopen van de Pakjesavond van de Mann Co. Winkel met het gebruik van British pounds (£) inplaats van United States dollars ($) of Euros (€), is het goedkoper om 23 individuele versies van de Geheime Saxton te kopen; £13.57 in totaal, vergelijken met de £14.99 voor de Pakjesavond. Het kopen van de Stapel der cadeaus met dollars of euros zal dit voor een massakorting van 15% zorgen, maar het gebruik van ponden zal zorgen voor een massakorting van zo'n 10%.

Als de pond-dollar conversie ratio als een eerlijk startpunt word genomen, is een eerlijke prijs voor de Stapel der Cadeaus 20 &keer; £0.59 = £11.80. Hoewel, door dit te doen is er een kans dat spelers meerdere cadeus krijgen en andere spelers niets, in tegenstelling tot de Pakjesavond waar alle 23 spelers elk één voorwerp krijgen.

Updateverleden

30 september 2010-patch (Mann-Conomie Update)

  • [Onbeschreven] De Goedheiligman is toegevoegd aan het spel.

21 december 2011-patch

  • Cadeaus van de Goedheiligman of Pakjesavond hebben nu een kans om een (extra) cadeau te geven in additie naast elk ander wapen dat zij normaal al zouden gegeven.
  • [Onbeschreven] De Geest van de Goede Gunst en Geheime Saxton zijn gedistributeerd aan alle premium spelers.

Bugs

  • Een speler kan een Goedheiligman ontvangen van zichzelf zelfs terwijl hij speelt op een volle server, het spel zal bericht geven dat hij het cadeau heeft ontvangen, maar er zal geen voorwerp worden ontvangen door de speler. [referentie gewenst]

Zie ook