Saxton Secret

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Danke, Kamerad!
Medic

Saxton Secret este un cadou ce se poate achiziționa care, când folosit, oferă un cadou unei persoane de pe același server ca și utilizatorul. Numele e cel mai probabil o referință la practica cunoscută a Secret Santa, care implică adunarea unor cadouri de la mai multe persoane, nemarcate, iar apoi se distribuie între ei.

Descriere

Un Saxton Secret nu se poate schimba, fabrica, sau găsi prin sistemul de drop aleator, fiind obținut doar prin achiziție la Magazinul Mann Co. După utilizare, un obiect aleator este oferit unei persoane aleatoare de pe acel server, o notificație poate fi văzută de toți jucătorii, aplauze și țipete putând fi auzite. Recipientul va primi după un obiect ca și cum ar primi un drop; adică vor primi obiectul după moartea lor următoare sau intrare în Magazinul Mann Co.

un Saxton Secret este folosit apăsând butonul Utilizează în Ghiozdan, sau dacă e plasată în locul Acțiune în catalogul jucătorului, urmat de apăsarea butonului "Utilizare Obiect în Locul Acțiune"(de obicei: 'H').

Este posibil să intri pe un server cu doar un singur alt jucător, pentru a garanta primirea cadoului. Nu e posibil, însă, pentru ca tu să îți dai cadoul ție însuți.

Conținut

Obiectele primite prin intermediul a Saxton Secret vor fi marcate drop cadouri de la utilizator cu data și ora primirii. Majoritatea obiectelor găsite prin sistemul de drop(ca arme, pălării, și puține obiecte de acțiune) pot fi găsite ca rezultat a deschiderea cadoului. Toate cadourile primite por fi schimbate sau fabricate. Nu poți găsi Pălării Neobișnuite sau Cutii din Saxton Secret.

Prețurile

Dacă achiziționezi de la magazin folosind £ în loc de $/€, e mai ieftin să cumperi 23 de Saxton Secret individuale - £13.57 vs. £14.99 Pentru Grămada de Cadouri. Dacă vei cumpăra în $/€, vei primi o reducere de preț de 15%, dar dacă vei cumpăra în £ vei fi taxat în plus cu 10%. Dacă rația £/$ a Saxton Secret ar fi luat un punct de începere corect, un preț corect pentru Grămada de Cadouri ar fi 20 × £0.59 = £11.80. Însă, făcând acest lucru va da o șansă jucătorilor să primească mai multe obiecte iar alții să nu primească nimic, spre deosebire de Grămada de Cadouri care face ca fiecare 23 de jucători să primească un obiect fiecare.

Mai vezi