Hemliga Saxton

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
It's like Christmas morning.
Krypskytten öppnar sin present

Hemliga Saxton är ett köpbart åtgärdsföremål. Det är en gåva som, när man använder den på en server, slumpmässigt väljer en spelare och ger den spelaren ett slumpvalt föremål. Det mottagna föremålet kommer att ha "Gåva från: (Givarens namn)" i botten.

Beskrivning

Hemliga Saxton är inte bytbar, tillverkningsbar eller upphittbar via föremålssystemet, eftersom att den endast kan erhållas via Mann Co. Butiken. När den används så kommer ett slumpvalt föremål att ges till en slumpmässigt vald spelare på den nuvarande servern, en notifikation visas för alla spelare på servern samt applåder och hyllande kan höras. Mottagaren kommer att få föremålet som om det vore ett vanligt hittande; det vill säga att de kommer att få föremålet efter att de har dött eller lämnar servern.

Hemliga Saxton används antingen genom att trycka på Använd knappen i ryggsäcken eller genom att den placeras i Åtgärdsplatsen på en av spelarens klassutrustningar, följt av att de trycker på "Använd föremål i Åtgärdsplatsen" tangenten (standard: 'H').

Det är möjligt att helt enkelt gå in på en server med endast en spelare för att garantera att de får gåvan. Det är däremot inte möjligt för spelaren att ge gåvan till sig själv.

Innehåll

Föremål som erhålls via Hemliga Saxton kommer att bli markerade som gåvor från användaren som använde föremålet samt bli tidsmärkta och daterade. De flesta föremål som kan hittas via föremålssystemet (så som vapen, hattar och en del åtgärdsföremål) är möjliga att hitta då en gåva öppnas. Alla gåvor som mottages är bytbara och kan användas i tillverkning. Ovanliga hattar eller Förrådslådor från Mann Co. kan inte hittas med Hemliga Saxton.

Pris

Jämfört med att köpa Drös Med Gåvor från butiken med £ istället för $/€, är för närvarande billigare än att köpa 23 individuella Hemliga Saxtons - £13.57 mot £14.99 för Drös Med Gåvor. Om man köper Drös Med Gåvor med $/€ resulterar i en stor rabatt på nästan 15%, men om man använder £ är det nästan 10% dyrare.

Om £/$ värdet för Hemliga Saxton tags som en vettigt startvärde, så borde ett vettigt pris för Drös Med Gåvor vara 20 × £0.59 = £11.80. Däremot kommer detta göra så att en spelare har chansen att få flera föremål medan andra inte får något alls, till skillnad från Drös Med Gåvor där alla 23 spelare får varsitt föremål.

Se även