Sentry Buster

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Sentry Buster
Sentry Buster
Grundlæggende information
Helbred: 2500
Hastighed: 187%
I bund og grund en bombe til bens, Sentry-Busteren vil detektere hvilken som helst sentry, der har gjort meget skade til robotterne, og så initiere dets lusket kompliceret protokol: Løbe mod den krænkende sentry og eksplodere.
Mann Vs. Machine offentlig blurb

Sentry-Busteren er en specialiseret robot, som forekommer i Mann vs. Machine mode, når en Sentry Gun har gjort signifikant skade til en horde af robotter. Den har et par store ben ligesom en Demoman-robot, men med en stor flådmine i stedet for en torso.

Når en forsvarende Sentry har fået enten 15 drab, eller gjort 3000 skade til en robot-horde (per automatik), vil en Sentry-Buster blive indsendt; de forekommer ikke under nogen anden omstændighed. Når den er blevet iværksat, vil Sentry-Busteren løbe direkte mod Sentryen, som var skyld i dens fremkomst. Ved tilnærmelse af målet, bøjer den sig og bipper. Få sekunder efter, detonerer den i en massiv eksplosion som med garanti vil destruere Sentryen og alt andet i et tre-Teleporter radius, de andre, ikke-store, robotter inkluderet.

Mens uopmærksomme Engineers er sikker på at miste mindst deres sentry til en Sentry-Buster, vil opmærksomme, med et kompetent hold, afklare sig med det, uden for mange problemer. Sentry Busters, kan simpelthen blive dræbt før de når deres mål, som får dem til at eksplodere forhastet. Bærer man Sentry-målet ud af dens detonationsradius vil man redde den, da Sentry-Busters ikke kan bevæge sig, når de først har sat sig, men det vil ikke beskytte noget andet i nærheden. Hvis Engineeren er modig, kan han opsamle sin Sentry Gun og bære den rundt på mappen, som vil få Sentry Busteren til at jagte ham i en uendelighed, indtil den kommer tæt nok på til at eksplodere; dette stopper dog både Engineeren og Sentryen fra at beskytte mod horden. Knockback/skubbekræfter kan immobilisere en Sentry-Buster i nok tid til at destruere den, men når den påbegynder sin detonationsproces, er den immun over for det (airblast ekskluderet). Dog, ligemeget hvordan et hold besejrer en Sentry-Buster, vil robot-horden fortsat sende dem ud i et mission-specifikt interval, eller indtil Sentry-målet er ødelagt, eller runden er slut. Derfor er det måske nemmere, og smartere, at lade den gøre sit arbejde og bare bygge en ny Sentry Gun.

Sentry-Busters kan spawne og gå målrettet efter Mini-Sentry Guns, men de vil ignorere Disponible Sentry Guns, selv hvis den laver mere, end den primære Sentry Gun. Hvis en Sentry er ødelagt, før Sentry-Busteren når derhen, vil den fortsat løbe imod området, hvor Sentryen før stod og detonere. En sentry-Buster kan spawne for hvilken Engineer på det forsvarende hold. Skulle Sentry-Busteren være ude af stand til at lave en rute til målet, vil den bare eksplodere, når den når spilleområdet.

Ødelagte Sentry-Busters, ligegyldigt om selvødelagte eller om spillere gjorde det, efterlader ingen penge. En stor mørk-grå sky er der nogle sekunder efter detonering, som blokerer spillerens syn, hvis de inden for skyens radius.

Relaterede præstationer

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Bot-buster
Bot-buster
Dræb 5 robotter i én enkel eksplosion ved at detonere en sentry buster.


Stålægte Røverkøb
Stålægte Røverkøb
Flygt med din Sentry som Engineer idet en Sentry Buster er ved at detonere.
Ctrl + Angrib + Destruer
Ctrl + Angrib + Destruer
Ødelæg en Sentry Buster før den når sit mål.

Opdateringshistorik

15. august 2012-opdateringen (Mann vs. Machine-opdateringen)

 • Sentry-Busteren blev tilføjet til spillet.

17. august 2012-opdateringen

 • Fiksede at Sentry-Busters så disponible bygninger som valide mål.
 • Fiksede tilfælde af Sentry-Buster lyde, der loopede uendeligt.

16. september 2013-opdateringen

 • [Udokumenteret] Sentry-Busters destruerer nu robotter, når de eksploderer.

18. september 2013-opdateringen

 • Manglende noter fra opdateringerne i mandags:
  • Opdaterede Sentry-Busters i Mann vs. Machine til at skade holdkammerater, når de eksploderer.

9. januar 2015-opdateringen

Fejl

 • Forsvarere vil tider, fejlagtig, annoncere dens fremkomst som en stor robot, i stedet for en Sentry-Buster.
 • Kun benene vil blive farvet gule, når den er ramt af Jarate, på grund af en materiel-stedfortræder, som mangler i materialer til mine-segmentet på modellen (demo_buster.vmt).
 • I Halloween missionen Caliginous Caper, vil Sentry-Busters spawne med Demomans øvre arme leviterende ved deres side og Spine-Chilling Skull hatte på deres usynlige hoveder.
 • Nogen gange, når en Sentry-Buster er dræbt, vil den bare forsvinde i stedet for at gå i knæ og eksplodere. Når det sker, vil drabsvedlaget vise, at du dræbte Sentry-Busteren med dit våben.
  • Dette sker hyppigst med våben der normalt evaporerer fjender, som kokvæster 5000 eller Medics Projektilskjold. Våben der påfører den bevægelseshæmninger, som Natascha, alle Heavys primære våben med aktiveret raseri-skubbekræft, eller alle Soldiers primære våben opgraderet med Raket-specialist kan også gøre det. Sidst men ikke mindst, vil Sentry-Busters, der er i luften, måske også blive ødelagt på denne måde.
 • Hvis forsvarene taber runden, og en Sentry-Buster når en Sentry Gun, vil den angribe, som om den bar en ødelagt Ullapool Caber, og vil fortsætte med at gøre det, indtil runden genindstilles, eller Sentryen destrueres.
 • Til tider i Mannhattan, hvis Sentry-Busteren er aktiv, mens robotterne erobrer en af porterne, vil den løbe mod erobringsområdet og bliver der og fuldstændig ignorere Sentryen indtil robotterne er aktiveret igen.
 • Nogle gange, vil en Pyro som airblaster en Sentry-Buster, tæt på destruktion, resultere i en fejl i animations-afspilning, som gør at den detonerer uden advarsel, oftest mens den stadig er i luften.
 • Når en Sentry-Buster eksploderer, kan spillerne høre Demomans lydklip, mens den tager skade. Dette sker også, når den destruere en bygning.

Paratviden

Hitskanneren på en Sentry-Buster.
 • Sentry-Busteren er set som en Stor Demoman, med en Ullapool Caber. Resultatet kommer af, at den deler animationer og hitboxes med den Store Demoman Robot, (som gør den har usynlige arme og hoved i sin hitbox), og, at den ser ud til at holde en Ullapool Caber, fra et første-persons-perspektiv i tilskuer-mode, med alle drab tilknyttet et Ullapool Caber drabsikon. Da stemme-responser ikke er fjernet fra Sentry-Busteren, vil den bruge den Store Demoman Robots lydklip, når den taler. kommander, som "Spy!", refererer også Sentry-Busteren som en Demoman. Derudover, siden den har et hoved-hitbox, kan den blive hovedskudt for kritisk skade.
 • Siden Sentry-Busters er immune over for skade og eksplosioner, når deres liv rammer 1, har den funktionelt kun 2499 liv i stedet for 2500.
 • En Sentry-Busters detonation er linket til dens hån-funktion. Som resulterede i en nu-fixet fejl, hvor, hvis man forceret den til at håne med Helligdagsslaget, ville kunne få den til at eksplodere forhastet.

Galleri

Se også