Zevende Jaarlijkse Saxxy Awards

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Dit artikel gaat over het zevende jaarlijkse filmevenement. Voor andere toepassingen, zie Saxxy (doorverwijspagina).
Saxxy 2017 Page.jpg

De Zevende Jaarlijkse Saxxy Awards is een Team Fortress 2 wedstrijd die op 5 december 2017 was aangekondigd. Het evenement is gebasseerd op de vorige jaren.

De categorieën zijn "Beste Komedie", "Beste Actie", "Beste Drama", "Beste korte film", "Beste Algeheel" en "Beste lange film". Net zoals vorig jaar, alle inzendingen moeten worden gemaakt met Source Filmmaker, dus geen films uit Herhalingseditor.

De regels

 • Inzendingen kunnen niet langer dan 3 minuten zijn, behalve voor de lange film categorie (maximaal 5 minuten), of inzendingen voor de korte film categorie (maximaal 1 minuut).
 • Elke inzending moet maximaal 720p zijn.
 • Inzendingen moeten worden gemaakt met Source Filmmaker, maar ze kunnen alsnog worden bewerkt met na-productie gereedschappen voor effecten.
 • Inzendingen moeten op YouTube worden geuploadt, op je Steam Profiel toegevoegd, aangesloten met de Zeven Jaarlijkse Saxxy Awards en gelabeld met de relevantie Saxxy Awards categorieën.
 • Alleen inzendingen ingezonden tussen donderdag 1 maart 2018 15:00 PST en donderdag 8 maart 2018 1500 PST zullen worden beoordeeld. (Tussen 23:00 1 maart en 23:00 1 maart, GMT). Het inzendingsproces moet compleet worden gedaan voor de inzendingesperiode is beëindigd.
 • Het stemmen begint vanaf donder 8 maart 2018 en blijft open tot dinsdag 13 maart 2018, 15:00 PDT.
 • Winnaars, geselecteerd door Valve door de community gekozen kandidaten, zullen worden bekend gemaakt op donderdag 15 maart 2018.
 • Alle mede-makers moeten worden bekend gemaakt voor de steamdeadline om mee worden geteld.
 • Je mag elke Valve IG gebruiken.
 • Als je een niet-Valve IG gebruikt, dan moet je de auteursrechteneigenaar zijn of de uitdrukkelijke toestemming hebben van de eigenaar en een URL in de beschrijving die verwijst naar het werk of de online maker van het werk. Inclusief muziek, karakter gelijkenis, etc. Elke inzending die een niet-Valve IG schend zal worden gediskwalificeerd. Voor workshopvoorwerpen moet alsnog een link naar het gebruikte voorwerp worden gegeven, maar je hoeft geen toestemming te hebben van de eigenaar, want inzendingen naar de workshop geven automatisch toestemming om het voorwerp te gebruiken.
 • Meerdere inzendingen per persoon mag.
 • Inzendingen moeten vrij van advertenties zijn.

Stemmen

Stemmen begon op 8 maart 2018 en stopte op 13 maart 2018 om 15:00 PDT.

Finalisten


Winnaars

Op donderdag 15 maart 2018, werden we winnaren aangekondigd op de Source Filmmaker site.

Alle winnaren krijgen een Saxxy voor hun prestaties.

De winnaar van Beste Algeheel word naar Seattle, Washington gevlogen voor een toer van Valve en om Valve's filmmakers te ontmoeten.

De winnaren van elke categorie worden aangekondigd via een wereldwijde aankondiging met alle makernamen. Spelers hadden de optie om de inzendingen door de Steam in-spel browser.

Zie ook

Externe links