Showdown

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Warning: Display title "Showdown" overrides earlier display title "Confrontatie".
POW! Ha ha!
De Heavy

Bij het taunten met de Vuisten, Saxxy, Apoco-Fists of de Feestdagklap in gebruik imiteerd de Heavy een snelle ontwapening pistol showdown, wat resulteert in een directe dood voor elke vijand, die te langzaam was, zich niet bewust was, of simpelweg ongelukkigerwijs in de weg stond.

In tegenstelling tot de meeste doodsbespottingen, moet deze manueel gericht worden; de bespotting zijn inzichtbare kogel zal afvuren in de richting die de speler aannam op dat moment. Om deze reden, kan hij gericht worden in elke richting, inclusief recht omhoog of omlaag, en kan hij de tegenstander missen zelfs al staat de tegenstander recht voor de "geweershand" van de Heavy.

Community tests hebben ondervonden dat het bereik tot waar de bespotting kan doden best respectabel is voor een situationele aanval. de bespotting kan en zal mensen doden die het equivalent van ongeveer 9 spelers wegstaan, of elke klasse, van de Heavy die een bespotting uitvoert in een horizontale lijn , of vergelijkbaar met de lengte van een storage unit op Granary. De bespotting zijn verticaal bereik is ongeveer de afstand tussen het groundniveau en het tweedevloers plafond in 2Fort.

Zoals met alle doodsbespottingen, kan deze bespotting gebruikt worden om vijandige spelers te doden tijdens een Vernedering en een gelijkspel.

Schade en functietijden

Zie ook: Schade
Schade en functietijden
Schade
Op de man af 400-500
Gemiddelde afstand 400-500
Lange afstand N/A
Minivoltreffers 675
Functietijden
Bespottingsduur 3 s
Waarden zijn bij benadering en bepaald door gemeenschapstesten.

Gerelateerde prestaties

Leaderboard class heavy.png Heavy

Schijnproces
Schijnproces
Dood een vijand met een bespotting.

Updateverleden

19 augustus 2008-patch (A Heavy Update)

  • De bespotting dood nu iedereen die recht tegenover de Heavy staat.

6 oktober 2010-patch

  • De Haastige Handschoenen gebruiken nu de boksende bespotting, en de Bokshandschoenwapens zijn nu het type "bokshandschoenen" inplaats van "Vuisten."

Trivia

  • Voor de Heavy Update waren er drie verschillende dialooglijnen die geassocieerd met de uitvoering van deze bespotting. Toen de bespotting een doodsbespotting werd, zijn er twee van de drie verwijderd.

Zie ook