Duelleringsmärke i Silver

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Nothing personal, mate, I'm just better.
The Sniper

Duelleringsmärket i Silver är ett diverse märke (nivå 2) som släpptes i samband med Mann-Conomy-Uppdateringen. Det föreställer ett rektangulärt märke i silver som visas upp på spelarens bröst. Märket erhålls efter att spelaren nått duellnivå 25 på sitt Duelleringsmärke i Brons, och dess nivå ökar med 1 för varje 10 dueller som spelaren vinner. När märket når nivå 50 (totalt 490 vinster) uppgraderas det till Duelleringsmärket i Guld.

Märket visar också din vinstprocent baserat på samtliga spelade dueller, och tiden, datumet, resultatet och motståndaren i din senaste duell.

Om märket raderas kommer ett nytt att ges till spelaren efter att denna deltagit i ytterligare en duell. Det nya märket kommer ha samma statistik som det gamla, men med ett nytt mottagningsdatum.

Trivia

  • Bortsett från duelleringsminispel som man hittar, och dueller som man blir utmanade på av andra spelare (men inklusive de 5 duelleringsminispel som automatiskt fås för varje 10 vinster), den lägsta summan en spelare måste spendera på Duelleringsminispel för att få detta märket är 23,76€ (23,76$, 14,16£), vilket ger en 120 dueller (24 x 5). Detta om man utgår från att spelaren vinner varenda duell.
  • Till skillnad från bronsmärket så utannonseras inget "#SpelarNamn har förtjänat Duelleringsmärke i Silver"-meddelande till servern när spelaren når den aktuella duellnivån. Detta gäller även märkena i guld och platina.

Gallery

Se även