Spidning

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Stikke, stikke, stikke!
Sniper

Når du håner med Jægeren eller Den Sammensatte Befæstning, vil Sniperen tage den forberedte pil fra sin bue, spinner den bag sig, og vil derefter jage den intenst fremad før han trækker den tilbage, som dræber alle fjender langsomme, uopmærksomme eller uheldige nok til at stå i vejen.

Det begyndende stik med pilen selv vil lamme målet, og at trække pilen ud vil gøre det dræbende slag. Da det lammende stik og det dræbende træk er separate handlinger, er det muligt at være succesfuld med en, men fejle med en anden, i forhold til om fjenden er inden for hånens rækkevidde. på grund af dette, kan to Snipers, der bærer Jægeren, skabe et uendeligt loop uden at dræbe hinanden, som normalt er kendt som en "Stirrekonkurrence".[1] lammeeffekten fra hånen virker både på ÜberCharged fjender og fjender under Bonk!-Atompunch's effekter, men vil ikke dræbe dem. At lamme Medicen på denne måde vil ødelægge hans ÜberCharge forbindelsen til patienten.

Som med de fleste hånangreb, kan Spidning blive brugt til at dræbe fjender under ydmygelse og uafgjort.

Skade og funktiontider

Se også: Skade
Skade og funktionstider
Skade
Klods hold 0 + 500
Småkritisk 675
Funktionstider
Hån-varighed 4 s
Værdierne er omtrentlige og bestemt ved hjælp af fællesskabstestninger.

Relaterede præstationer

Leaderboard class sniper.png Sniper

Sagen Sat På Spidsen
Sagen Sat På Spidsen
Stik en fjende med en pil.

Opdateringshistorik

21. maj 2009-opdateringen (Sniper vs. Spy-opdateringen)

  • Spidning-hånen blev tilføjet til spillet.

5. maj 2011-opdateringen (Gengivelses-opdateringen)

  • [Udokumenteret] Tilføjede en replik til spidnings-drabhånen.

1. april 2014-opdateringen

Fejl

  • Mens man er lammet, kan Sniperen stadig lamme og dræbe andre med denne hån. Dette kunne blive eksekveret ved at pege sit sigtekorn mod målet og trykke på hån-tasten gentagende og hurtigt, eller ved at trykke den på det rigtige tidspunkt.
  • Hvis en Pyro antænder spillerens pil og spilleren håner, vil pilen fremstå slukket. Pilen brænder stadig efter hånen er færdig.
  • Når man bliver angrebet af projektilvåben eller våben med en ventetid (Alt nærkamp, Kokvæster 5000s ladet skud, Ole Lukøjes/Gavepapirsmorderens bolde, Den Flyvende Guillotine, eller Jægeren), når man har brugt Spidnings-hånen på angriberen før angrebet er begyndt, vil de stadig ramme, skade og måske endda dræbe en med det, som ofte forstyrrer skadedelen af hånen.

Se også

Referencer

  1. http://www.youtube.com/watch?v=b7XDbzxpGJM (Engelsk)