Skewer

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Stab stab stab.
The Sniper

Med å gjøre et hån med Huntsman i bruk, vil Sniper ta hans kvasse pil vekk fra buen med hånden sin, spinner den rundt bak han, og gjør et dødelig hugg føre han drar pilen til seg igjen, som dreper fienden skate, uoppmerksomt, eller uheldigvis går forbi.

Dette dødelige hugget med pilen selv vil paralysere offeret og blir fritt trekket tilbake med et dødelig trekk. Er begge i ulike typer aksjoner, vil man klare hånet men kan feile beror på hvor lang avstand det er mellom offeret og håneren.

Denne paralyseringen vil klare å gjøre effekten på Overladet fiender og spillere som er under effekt av Bonk! Atomic Punch, men vil ikke drepe dem. Hvis man paralyserer en Medic med Overladning aktivert, vil det bryte kontakten med han og den andre Medic kompisen som blir leget.

Skewer kan bli brukt også i Ydmykelse og Stalemate rundene også .

Skade og Funksjonstid

Se også: Skade
Skade og funksjonstider
Skade
Næravstand 0 + 500
Mini-crit 675
Function times
Taunt duration 4 s
Values are approximate and determined by community testing.

Relaterte Achievements

Leaderboard class sniper.png Sniper

Shafted
Shafted
Stab an enemy with an arrow.

Trivia

  • Rart nok, når man er paralysert, kan Sniper forstatt paralysere og drepe andre fiender.
  • Draps ikonet viser Sniper's høyre hånd med hansken på. Men, Sniper har bare en hanske på venstre hånd. Dette påviser hvor feil ikonet er ifølge Shafted Achievement Ikonet, som viser at Sniper som bruker sin venstre hånd men har ikke på hansken sin.

Se også