Smoked Cheese Wheel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Smoked Cheese Wheel er en smede-ingrediens der blev tilføjet i 19. juni 2012-opdateringen. Den fremstod først i rygsækken som et ostehjul dækket med rød voks og en etiket hvorpå der står "Captain Dan's 'I Can't Believe I Ate This Cheese' Pound Milk Swiss Naturalish Cheese".

Opdateringshistorik

19. juni 2012-opdateringen

  • [Udokumenteret] Cheese Wheel blev tilføjet til spillet.

20. juni 2012-opdateringen

Fejl

Paratviden

  • Hvis man udstyrer Eliminering af det umulige-sættet vil det ændre Cheese Wheel-beskrivelsen til "may go on... the hidden wickedness...", med tilfældige bogstaver fjernet (det er forskelligt fra spiller til spiller hvilke bogstaver som er fjernet), som er en del af en sætning fra romanen "The Adventure of the Copper Beeches", som er en del af The Adventures of Sherlock Holmes-samlingen. Når den bliver sammensat med de andre genstande tilføjet i 19. juni 2012-opdateringen, er den fulde sætning "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser."
  • Cheese Wheel er fremstillet af det samme firma som fremstiller Soldierens militærforsygninger.
  • Mærket på osten er en reference til smørmærket "I Can't Believe It's Not Butter!"

Oprindelig genstand

Backpack Cheese Wheel.png
Ostehjul
Niveau 1 Ostehjul
Denne ost virker ikke så mystisk, før du indser, at den er fuld af skudhuller. Nogen fik ram på osten, før den kunne tale.