Gerookt Kaaswiel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De Gerookt Kaaswiel is een ontwerp ingrediënt dat werd geüpdatet in de 27 juni 2012-patch. Het werd oorspronkelijk toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, als de Kaaswiel. Het zag eruit in je rugzak als een kaaswiel verpakt in rode wax met een etiket er op waar op staat "Captain Dan's 'I Can't Believe I Ate This Cheese' Pound Milk Swiss Naturalish Cheese".

Dit voorwerp samen met drie andere verbrande schatten ontwerpen vormde een Hoopje As. Dit voorwerp werd verwijderd uit het spel in de 11 juli 2012-patch.

Updateverleden

19 juni 2012-patch

  • [Onbeschreven] De Zakpluis werd toegevoegd aan het spel.

20 juni 2012-patch

27 juni 2012-patch

  • Samen met alle andere Mysterieuze schatten is de Zakpluis verbrand in een klein hoopje as en hernoemd tot Verkoold Zakpluis.

11 juli 2012-patch

  • Alle as-gerelateerde voorwerpen zijn vervaagd tot stof.

Bugs

Trivia

  • Als je de set Het Onmogelijke Elimineren draagt veranderd de beschrijving van de Kaaswiel in "...may go on...", met willekeurige karakters verwijderd (de verwijderde karakters verschilde per speler), wat een deel van een citaat is van het korte verhaal "The Adventure of the Copper Beeches", deel van de De avonturen van Sherlock Holmes collectie. Als je dit combineerd met alle andere voorwerpen toegevoegd in de 19 juni 2012-patch, dan leest het volledige citaat "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser.".
  • Het label op de kaas is een referentie naar het merk van een botersubstituut genoemd "I Can't Believe It's Not Butter!" (Engels).
  • Het Kaaswiel wordt geproduceerd door hetzelfde bedrijf dat de Soldier's legermateriaal benodigdheden maakt.

Orginele voorwerp

Backpack Cheese Wheel.png
Kaaswiel
Level 1 Kaaswiel
Dit stuk kaas lijkt niet zo mysterieus, totdat je ziet dat het vol met kogelgaten zit. Iemand had deze kaas te pakken voordat ie terug kon praten.