Rökt Osthjul

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Osthjul är en tillverknings ingrediens som lades till i Juni 19, 2012 Patch. Det uppstår i ryggsäcken som en osthjul med ett hölje av rött vax med en etikett på toppen med "Kapten Dan's 'Jag Kan Inte Tro På Att Jag Åt På Denna Ost' Störtad Mjölks Schweiziskt Naturaliserat Ost".

Uppdateringshistorik

Juni 19, 2012 Patch

  • [Odokumenterad] Osthjul lades till i spelet.

Juni 20, 2012 Patch

Juni 27, 2012 Patch

  • Utmed alla Mystiska Skatter, Cheese Wheel har förkolats till en liten hög av aska och gav föremålet ett nytt namn Rökt Cheese Wheel. Om man tillverkar det tillsammans med tre andra förbrännda skatter skapar en Pile Of Ash.

Buggar

Trivia

  • Om man rustar Eliminera det Omöjliga setet kommer att ändra Osthjuls beskrivning till "som pågår... den gömda elakheten...", med slumpmässiga tecken borttagna, vilket som är en del av ett citat från "Blodbokarna" en kort del av The Adventures of Sherlock Holmes samlingen. När man kombinerar med de andra sakerna som lades till i Juni 19, 2012 Patch, den fulla citatet är "Tänk av de gärningarna av den djävulska grymheten, den gömda elakheten vilket som pågår, år in, år ut, på sådana platser, och desto de kloka."
  • Denna ostjul är tillverkad av samma företag som tillverkar Soldatens överskotts armé förråd.
  • Etiketten på osten är en referens på den märket av den smör-ämnesersättning kallad"I Can't Believe It's Not Butter!"

Originala föremålet

Backpack Cheese Wheel.png
Osthjul
Nivå 1 Cheese Wheel
Denna ost ser inte så mystisk tills du inser att den är full av skotthål. Någon tog denna ost innan den kunde prata.