Snakewater

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Snakewater
Snakewater mid.jpg
Grundlæggende information
Banetype Kontrolpunkt
Filnavn: cp_snakewater_final1
Udvikler(e): (TF2Maps) Toivo Sawen / choiie
Bane-information
Miljø: Alpe
Scenarie: Dagslys, overskyet
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×6   •   Mediumhealth.png ×6
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×8   •   Mediumammo.png ×12
Map Photos
Menu photos cp snakewater final1.png
Map Overview
Snakewater overview.png
Banefrimærke
Item icon Map Stamp - Snakewater.png
Understøttere-førertavle
Hvad er Snakewater? Tjaa, det er en handlings-fyldt kontrolpunkts-bane. Den blev skabt af fælleskabs-ophavsmand Toivo Sawen. Den er blevet kamptestet i kompetitive kampe rundt omkring i verdenen. Og den er nu en officiel del af TF2. Men en ting den ikke er, er en by, fordi dette er Two Cities-opdateringen, og vi annoncerer en anden by i morgen. Så for at få alt på plads, er Snakewater mere en mølleby end en storby. For at opsummere: Handlings-fyldt. Officiel del. Ikke en by.
Two Cities Update

Snakewater er en officiel Standard Kontrolpunkts-bane udgivet med Two Cities-opdateringen. Den finder sted i midten af en træstamme-facilitet, og består af en base, for hvert hold, et åbent andet punkt og et centerpunkt. I RØD's og BLÅ's første spawn kan du også se en ambulance. Den virker som et fuldt-funktionelt genforsynings-kabinet.

Snakewater er ofte blevet brugt i 6v6 kompetitiv spil.


Steder

Alle retninger og navne er givet fra forsvarets perspektiv som deres primære navn, midterpunktet ekskluderet.

Kontrolpunkter 1/5

 • Venstre: En af de to primære ruter som holdet kan gå igennem, hvor den anden er højre. Der er en løftet planke, der tillader dække fra support-klasser, såvel som et hegn placeret længere oppe.
 • Nedre/Primær: Dette område er længere nede, og har en stor rute til punktet. Dette gør det svært, hvis der er spillere på kontrolpunktet. Der er en trappe, der leder op til det højre område til hurtige flugte også.
 • Højre: Dette er den anden primære rute som holdet kan komme fra. Der er en stor sten og et eleveret hus, som er brugbart for det forsvarene hold, for at overse alle områder, som det modstående hold kan skubbe fra.
 • Drop-Down: Dette område er til den yderste venstre side, og er en lille en-mands dør på toppen af en lang kasse med trapper lavet af bokse. Dette område er kun brugbart for det forsvarene hold at bevæge sig igennem, eller for en Spy til at komme ind.
 • Lobby: Dette er det primære område, hvor det angribende hold står, og den har adgang til alle angrebsruterne.

Kontrolpunkter 2/4

Nogle folk referer til dette kontrolpunkt som "Gård" på grund af dets åbne område.

 • Rampe: Et primært område, der tillader adgang til lobbyen, den er placeret i gårdens midterområde.
 • Klippe/Drop-Down: Dette område er dækket bag et hegn, og har også adgang til lobbyen. Dette område er kaldt drop-down fordi en spiller kan gå gennem lobbyen, og gå igennem gruben i toppen, som giver nem adgang bag det modstående hold.
 • Kontrolpunkt: Kontrolpunktet selv er placeret mere til venstre for hele området. Klippen er placeret over den, så holdet kan hoppe ned for at forsvare det. En togvogn er placeret til højre for punktet. En hegn og et hus beskytter hold fra direkte ild, dog kan de begge blive hoppet over.
 • Primær: Dette er det primære område, hvor de fleste spillere har tendens til at bevæge sig ind på punktet. Det er placeret lige foran holdet, og virker som et åbningsområde.
 • Hus: Dette område er mest brugt som et sniping-område for angribende Snipere. Det er placeret over det primære område. Spillere kan hoppe ned fra det, men det er generelt mere svært at komme op igen

Kontrolpunkt 3

På grund af Snakewaters symmetriske stil (og næsten alle 5 Punkts Kontrolpunkts-baner=, deler hvert hold ensligende milepæle/steder på deres respektive sider af midterpunktet. En populær metode at modarbejde dette er at tilføje præfikset "vores" eller "deres", e.g. "deres Flaskehals". Nogle spillere kan også refererer midterpunktet som "Mid(ten)".

 • Kontrolpunkt: Midterpunktet består af to skuer med udstrakte planker, med en træstamme, der forbinder de to. Denne træstamme hænger direkte over midterpunktet.
 • Køkken/Skur: Disse bygninger er placeret til venstre og højre for punktet. Inden i begge bygninger er områder, som leder til hvert holds respektive højre-områder.
 • Flaskehals: Dette er området, hvor holdet kan komme frem. Det er lige bag det lille hus, lodret til punktet.
 • Højre: Området, som er direkte til højre for flaskehalsen. Spillere kan gå igennem skurene for at komme til dette område for hvert respektivt hold. Holdene kan skubbe igennem højre i stedet for igennem flaskehalsen på grund af dens fordele.
 • Huse: Disse områder er placeret nogenlunde bag plankerne på toppen af skuret, og er ofte brugt til at skyde ned på kontrolpunktet og skurene. Indenfor disse bygninger er to rum; det nedre rum er "Sav-rummet" og det øvre rum er "Vindue-rummet".

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Snakewater strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt 1 og 5 ×1
4 ,600
×2
3 ,067
×3
2 ,509
×4
2 ,208
Kontrolpunkt 2 og 4 ×1
14 ,000
×2
9 ,333
×3
7 ,636
×4
6 ,720
Kontrolpunkt 3 ×1
22 ,000
×2
14 ,667
×3
12 ,000
×4
10 ,560


Relaterede præstationer

Se også: Opnåelsen af Snakewater præstationer

Snakewater har 5 bane-specifikke præstationer.

Snakewater-sælger
Snakewater-sælger
Vind 141 runder.


Slangebidt
Slangebidt
Vind en runde hvor det fjendtlige hold har forsøgt at erobre jeres sidste kontrolpunkt.


Bjælkeblokering
Bjælkeblokering
Dræb 15 fjender som befinder sig på tagbjælkerne over det midterste kontrolpunkt.
Massefyring
Massefyring
Dræb hele det modsatte hold, så ingen af dem er i live, med 12 eller flere spillere på serveren.


Gendsidig Luftsikret Destruktion
Gendsidig Luftsikret Destruktion
Dræb en rakethoppende fjende med en raket, mens du selv rakethopper, alt imens han også dræber dig med en raket.

Opdateringshistorik

21. november 2013-opdateringen (Two Cities-opdateringen)

 • Tilføjede Snakewater til spillet.
 • Tilføjede præstationer til Snakewater, Process og Standin.

29. februar 2016-opdateringen