Sniper-robot

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Sniper Robot
Sniper Robot
Grundlæggende information
Helbred: 125 (Sniper, Sydney Sniper, Razorback Sniper, Bowman)
1,200 (Rapid Fire Bowman)
Hastighed: 85% (Rapid Fire Bowman)
100% (Sniper, Sydney Sniper, Razorback Sniper, Bowman)
Alt over din hals vil blive en fin rød tåge!
— 'Sniper-robotten

Sniper-Robotter fremkommer i Mann vs. Machine som fjender. De er mekaniske versioner af Sniperen, bygget af Gray Mann.

Normale varianter

Sniper

Icon Name Primære Nærkamp Attributes
Sniper
Sniper Sniper Rifle
Snigskytteriffel
Kukri
Kukri


Regulære Sniper-robotter fremkommer i små mængder og opfører sig som menneske-Snipers, ved at tilbyde support til deres holdkammerater fra en afstand. En notifikation kommer, når Snipers er spawnet og spillere råber måske "Sniper!", for at alarmere deres hold mod robotternes tilstedeværelse.

Sniper-robotter bærer aldrig bomben. De præferere at bruge deres Snigskytteriffler til at skyde efter spilleren fra en afstand. Deres riffler har en laser, som indikerer, hvor de sigter og afgiver deres position. Snipers kan finde på at skifte lokation for at undgå granater og raketter, men gør den hyppigst for at kunne se fjenden bedre, så spillere der er okkuperet af andre robotter som Tanks er rådet til at forblive ude af Sniperens syn. Hvis spillerne går tæt på en Sniper-robot, vil den angribe med sin Kukri. Hvis man prøver at løbe væk fra robotten, vil det resultere i, at den vil bruge sin snigskytteriffel, som forsøg på at eliminere spilleren.

Deres sigte har dødelig præcision, så de vil altid ramme en spiller i sigte og ikke lave konstante manøvre for at undgå projektiler, så som at vandre hurtig frem og tilbage eller højre mod venstre i små intervaller. Dog kan de ikke lave hovedskud og vil ikke vente med at genlade deres riffler, som giver spillerne en chance for at gå dem i baghold.

Buemand

Icon Name Primære Attributes
Sniper bow
Bowman Huntsman
Jægeren
Pictogram minus.png -50% damage penalty


Buemanden er en special robot. Den vil forsøge at samle bomben op, i modsætning til andre Snipers, og opfører sig som andre robotter, ved at gå i tæt angreb. Den bærer Jægeren, som gør det muligt for den at kæmpe tættere på, men ikke fra en distance og den giver ikke sin placering væk med en sigte-laser. Buemænd vil aldrig bruge andre våben og vil stadig skyde med bue og pil, selv hvis du står lige foran den. Da de er specielle robotter, fremkommer de mindre end de regulære Snipers. Nogle runder med Buemænd spawner også allieret Pyros; Pyro-robotter kan antænde deres pile og tillade dem at gøre ekstra skade.

Sydney-Sover Sniper

Icon Name Primære Nærkamp Attributes
Sniper sydneysleeper
Sydney Sniper Sydney Sleeper
Sydney-soveren
Kukri
Kukri


Sydney-Sover Sniperen skyder skud der dækker fjeden i Jarate, som gør alt kommende skade til Mini-Crits. Disse robotter bærer også en Kukri og bruger dem som de normale Sniper-robotter ville have gjort det. Som special robotter, forekommer de langt mindre, end de regulære Snipers.

Razorback-skjoldet Snipers

Icon Name Primære Sekundære Nærkamp Attributes
Sniper
Razorback Sniper Sniper Rifle
Snigskytteriffel
Razorback
Stikskjoldet
Kukri
Kukri


Icon Name Primære Sekundære Nærkamp Attributes
Sniper
Sniper Sydney Sleeper
Sydney-soveren
Razorback
Stikskjoldet
Kukri
Kukri


Razorback-skjoldet Snipers er en variant af Sniper-Robotten, som forekommer langt mindre end de traditionelle Sniper-robotter. Disse varianter bærer et Razorback-skjold til beskyttelse mod Backstabs. Der er en anden variant, der bruger Sydney-Soveren.

Hurtig-Skydende Buemand

Icon Name Primære Attributes
Sniper bow
Bowman Rapid Fire Huntsman
Jægeren
Pictogram info.png 1.5x larger in size
Pictogram plus.png 1200 HP
Pictogram plus.png +30% smaller head size
Pictogram plus.png +40% faster firing speed
Pictogram minus.png -15% movement speed


Denne variant af Sniper-Robotterne skyder pile meget hurtigere end den almene Buemand. De er i de avanceret missioner af Mannhattan.

Ikke-brugt inhold

  • En uarbejdsdygtig skabelon eksisterer til en "Jarate Mester" robot, med en højere genfyldningshastighed for Jarate som dets primære våben. Filernes kommentarer indikerer, at den blev fjernet, på grund af manglen af en kaste-animation til robotter.
  • Der er et ikke-brugt ikon, som formentlig skulle være brugt til den Hurtig-Skydende Buemand.

Fejl

  • Den blå laser glitcher ofte, så den er synlig igennem solide objekter og vægge, selv efter, at Sniper-Robotten er blevet dræbt.
  • Efter at have blevet dræbt af en Buemand, eller Hurtig-Skydende Buemand, vil dræbe-vedlaget til tider vise en ikke-Crit version af "pil-hovedskud" drabsikonet. Dette er på grund af at Sniper-robotter aldrig får Crits på hovedskud, men det stadig tæller som hovedskud.

Galleri