Sniper vs. Spy-opdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikel er om indhold udgivet i en større opdatering. For selve opdateringen, se 21. maj 2009-opdateringen.
Engelsk side
Du har mødt Scouten, Soldieren, Demomanen, Heavyen, Engineeren og Sniperen. Og så, af en eller anden grund, en sandwich. Men nu er det tid til at møde det snedigste, omhyggeligste, mest hemmelighedsfulde, jakkesæt-bærende TF medlem af alle... ...igen...
TF2 Officiel Blog

Sniper vs. Spy-opdateringen (Engelsk) var den første to-klasses opdatering og den femte store indholdsopdatering udgivet til Team Fortress 2.

Originalt var fokuset på Sniper-klassen, og dag for dag progressionen gik uden problemer. En annoncering på Dag 4 (Engelsk) afslørede at Spy også ville få fordele fra opdateringen. Hver klasse blev givet 3 nye våben sammen med deres helt egne klassepræstationer.

Opdateringen var først annonceret d. 1. april, 2009, og blev udgivet med 21. maj 2009-opdateringen.

Annonceringer

Sniper vs. Spy-opdateringssiden begyndte officielt d. 12. maj, 2009, som annonceret på den officielle Blog post "Goddag (Engelsk)". Opdateringen udkom d. 12. maj.

Der var et 2-dags hul mellem annonceringer på grund af weekenden. Annonceringer fortsatte som normalt d. 18 maj.

 • Dag 5: Spy præstationerne er afsløret, såvel som Meet the Spys officielle annoncering. Meet the Spy videoen havde blevet lækket dagen før, d. 17. maj, på youtube, på grund af en fejl, som tillod Iphones at finde videoer markeret som "Privat".
 • Dag 6: Ambassadøren blev annonceret.
 • Dag 7: Jarate blev annonceret sammen med afslørelsen af Sniper præstationerne. En tegneserie blev også udgivet den dag.
 • Dag 8: Sniper vs. Spy-opdateringen blev officielt udgivet.
 • Dag 9 (Bonus Dag): Fællesskabsbanen Hoodoo blev annonceret sammen med kosmetiske genstande.

Tilføjelser

Våben

Huntsman Jægeren
Razorback Stikskjoldet
Jarate Jarate
Ambassador Ambassadøren
Dead Ringer Gengangeren
Cloak and Dagger Stikkerens Lommeur

Kosmetiske genstande

Batter's Helmet Slåerens Hjelm
Soldier's Stash Soldiers Lager
Pyro's Beanie Pyros Propelkasket
Demoman's Fro Demomans Afro
Football Helmet Football-hjelm
Mining Light Minelampe
Prussian Pickelhaube Preussisk Pikkelhjelm
Trophy Belt Trofæbæltet
Fancy Fedora Fancy Fedora

Baner

Navn Billed Spilletilstand Filnavn
Pipeline Pipeline.jpg Lastkapløb
RED Bombcart.pngBLU Bombcart.png
plr_pipeline
Sawmill
(Arena)
Sawmill.PNG Arena
Controlpoint.png
arena_sawmill
Nucleus
(Arena)
Arenanucleus.jpg Arena
Controlpoint.png
arena_nucleus
Hoodoo Plhoodoo.jpg Payload
Hoodoo Bombcart.png
pl_hoodoo

Præ-annoncerings referencer

Selvom den blev officielt annonceret d. 2. maj, 2009, havde Valve hintet til den før det udkom.

"Jarate: The Jar-Based Karate" Plakat

Jarate: The Jar Based Karate (Engelsk)

d. 1. april, 2009, publicerede Valve en post på den Officielle Blog, et smugkig på den næste klasseopdatering!(Engelsk), der viste en bestillingsordre til Snipers nye våben, Jarate. Dog, på grund af datoen den blev lavet på, d. 1. april, troede mange, at reklamen var en joke.

Sniper-opdaterings verificering

Den næste dag, d. 2. april, 2009, publiceret Valve endnu en post på den Officielle Blog Vink farvel til dit hoved, wanker (Engelsk), som verficerede, at Sniperen, ganske rigtigt, var den næste klasse, der ville modtage en opdatering. Posten hintede også mod 2 andre opdateringer, en som ville være færdig før Sniper-opdatering udkom, og en anden, som inkluderede nyt indhold til alle klasser. Disse var senere afsløret som at være Spy-opdateringen og tilføjelsen af hatte, respektivt.

Sniper Primær Våben Udforskning

D. 5. maj, 2009, lavede Valve en post, med titlen Du må hellere holde fast på dit hoved, mate (Engelsk), som udforskede begrundelsen til, hvordan Snipers nye primære våben kom til at eksistere. Det blev diskuteret, at en af de primære grunde for den nye oplåste genstand, var at spillere følte had mod Snipere, da de var skyld i mange dødsfald uden for deres kampområde. Artiklen afsluttede med en erklæring om at Sniperens nye oplåsning, ville promovere Sniper bevægelighed så de stod tættere på deres fjender, som ville give dem en chance for at kæmpe tilbage.

Paratviden

 • Sniper vs. Spy-opdateringen medbragte også implementeringen af genstand dropsystemet. I en kort periode, var de nye Sniper og Spy våben kun tilgængelige gennem tilfældige drop, ligegyldigt hvor mange præstationer var blevet gennemført. Dette blev ændret tilbage blot en uge efter, under 29. maj 2009-opdateringen, som bragte Milepæl-systemet tilbage sammen med dropsystemet.
 • Sawmill (Arena) var den første bane i Team Fortress 2 skabt og udgivet af Valve, som indeholdte en atmosfærisk effekt med introduktionen af lavmælt regn; og Pipeline var den første bane, der foregik om natten.
 • En BLÅ Spy fremkom periodisk bag en RØD Sniper på Dag 3 posten af Sniper-opdateringen, før den tilknyttede Spy-opdatering blev afsløret.
 • Ved at tælle alle Annonceringsdagene, weekend-forsinkelsen og bonus-dagen, er Sniper vs. Spy-opdateringen den længeste store klasseopdateringen i Team Fortress 2.
 • Kameraskæg kan blive set før dets udgivelse, opskrevet i et katalog på Dag 4, med håndskrift fra Spyen, der kalder den "latterlig".
 • Efter d. 24. januar, 2013, er de kosmetiske genstande, udgivet med denne opdatering, blevet trukket tilbage og kan ikke længere droppes, smedes, blive købt, eller findes i en kasse med Udsædvanlig kvalitet.

Opdateringsgalleri

Eksterne links