Iets speciaals voor een speciaal iemand

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ahh, ze is prachtig.
De Sniper die naar het Iets speciaals voor een speciaal iemand kijkt

De Iets speciaals voor een speciaal iemand is een ontwerp voorwerp, het is een zilveren diamanten ring die in een open blauw-violet gekleurde doos zit die vaak gebruikt wordt voor een verlovingsring.

Wanneer het voorwerp in de rugzak van 'jouw speciale iemand' verschijnt, kan diegene erop klikken om vervolgens een menu te openen die het hem/haar toestaat jouw aanzoek te accepteren. Als het aanzoek eenmaal geaccepteerd is, zal een bericht uitgezonden worden aan de gehele community die je naam, jouw speciale iemands naam, en welke naam je de ring gegeven hebt, laat zien.

Dit cadeau veranderd na het ontvangen in een bijpassend paar diamanten overige voorwerpen die de namen van de geliefden draagt, met de volgende beschrijving "Een eeuwigdurende bond van verplichtingen tussen (Verstuurder) en (Ontvanger), voor altijd en altijd en altijd. XoXoX "

Als de ring in de winkel wordt gekocht, krijg je automatisch gratis cadeaupapier en een naamplaatje die je op de diamant kan gebruiken, samen met andere extra voorwerpen. Merk wel op dat de diamanten banden niet hernoemd kunnen worden door deze naamplaatjes.

De Iets speciaals voor een speciaal iemand is bijgedragen aan het spel via de Steam Workshop, onder de naam "Verlovingsring".

Galerij

Updateverleden

19 december 2011-patch

  • [Onbeschreven] Dit voorwerp is aan de spelbestanden toegevoegd.

14 februari 2012-patch

  • De Iets speciaals voor een speciaal iemand is aan het spel toegevoegd.