Något Speciellt till Någon Speciell

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ahh, she's a beaut.
Krypskytten tittar på Något Speciellt till Någon Speciell

Något Speciellt till Någon Speciell är ett tillverkningsföremål i utseende av en silverring med en diamant, liggande i ett öppet blå-violett etui med grå filt inuti, som traditionellt är associerat men en förlovningsring.

När den visas i din "speciella någon"s ryggräck, kan de klicka på den för att öppna en meny där de kan acceptera ditt frieri. När frieriet har accepterats, kommer ett meddelande att sändas till hela gemenskapen, vilket kommer inkludera ditt namn, din "speciella någon"s namn och namnet som du valde att ge ringen.

Gåvan blir sedan till ett matchande par diamantbands-diverseföremål som bär namnen av de förlovade, sändaren först, med följande beskrivning "A perpetual bond of commitment between (Sändare) and (Mottagare), forever and ever and ever. XoXoX "

När ringen köps från butiken kommer du automatiskt att få Presentpapper och en Namnlapp på köpet, för att använda på diamanten, tillsammans med ytterligare föremål för att ha köpt över gränsen för gratisföremål. Notera att namnet på diamantbanden inte kan bytas senare.

Något Speciellt till Någon Speciell bidrogs till spelet via Steam Workshop under namnet "Engagement Ring".

Galleri

Uppdateringshistorik

December 19, 2011 Patch

  • [Odokumenterad] Föremålet lades till i spelfilerna.

Februari 14, 2012 Patch

  • Lade till Något Speciellt till Någon Speciell.