Speciallevering

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
For genstandssættet, se Specialleveringen (genstandssæt).
Mine herrer, find den Australium og i dag vil vi skabe historie!
Administratoren

Speciallevering er en Spiltilstand introduceret med Pyromania-opdateringen. Formålet for begge hold er at tage en neutral mappe til et specificeret område på banen, mens man forhindrer det andet hold fra at gøre det samme. Det kombinerer elementer fra Erobr Flaget og Last.

Når runden begynder, vil den neutrale Australium-mappe være uopnåelig i 45 sekunder. Når den er taget af et hold, vil Australiumen blive af deres ejerskab ved at skifte til deres holdfarve og den vil udlede guldgnister, små tøjpartikler og et langt gyldent spor. Hvis bæreren er dræbt, vil mappen blive droppet og kan kun blive samlet op af en fra det samme hold. Hvis det modstående hold har succes i at forsvare den i et interval på 45 sekunder, vil den vende tilbage til sin originale placering og blive neutral igen, der tillader begge hold at tage den.

Spillere skal tage Australiumen til en last-platform. Kun holdet med Australiumen kan operere platformen. Ligesom med Lastvognen, vil platformen gradvist disponere liv og ammunition til allierede spillere. I modsætning til Lastvogne, er last-platformens hastighed ikke baseret på antallet af holdkammerater på den; kun holdkammeraten med Australliumen kan få platformen til at bevæge sig. Hvis Australiumen er droppet eller hvis den forlader platformen, vil platformen gå tilbage og gradvist gå tilbage til sin originale position. Når platformen når toppen af raktten, vil en kupé på tippen åbne sig op. Holdet, der placerer Australiumen i denne kupé vil affyre raketten, som vinder dem spillet. En vigtig notering er, at så snart Australium-kupéen er åben, behøver platformen ikke længere at blive løftet for at affyre raktten. Så længe spilleren kan lave kontakt med Kupéen, vil raketten blive affyret.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Specialleverings strategi

Baner

Hovedartikel: Liste over baner

Specialleverings-baner bærer sd_ præfikset

Navn Billede Filnavn
Doomsday Sd doomsday ingame 1.jpg sd_doomsday
Carnival of Carnage Carnival of Carnage.png sd_doomsday_event

Relatererede præstationer

Hovedartikel: Astro-chievements

Opdateringshistorik

27. juni 2012-opdateringen (Pyromania-opdateringen)

  • Tilføjede Speciallevering spiltilstand.
  • Tilføjede bane: Doomsday.

20. juli 2012-opdateringen

  • Flyttede Speciallevering til indgang 7 på 'Begynd at Spille'-menuen.

29. oktober 2014-opdateringen (Scream Fortress 2014)

  • Tilføjede bane: Carnival of Carnage

25. april 2016-opdateringen

Galleri

Paratviden

  • Australiumen ligner det originale rygsækikon, med ekstra metalliske genstande tilknyttet til sig, såsom Australium-briketten selv.