Erikoistoimitus (pelimuoto)

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Jos etsit tietoa esinesarjasta, katso Erikoistoimitus (esinesarja).
sd_doomsday
Hyvät herrat, etsikää se Australium, niin tänään tehdään historiaa!
Ylläpitäjä

Erikoistoimitus on pelimuoto, joka esiteltiin Pyromania-päivityksessä. Molempien tiimien päämääränä on hakea neutraali salkku tietyltä alueelta karttaa, estäen samalla vihollistiimiä tekemästä samaa. Pelimuoto yhdistää aineksia Lipunryöstöstä ja Pommilastista.

Kun erä alkaa, neutraali Australium-salkku on saavuttamattomissa 45 sekunnin ajan. Kun jommankumman tiimin jäsen ottaa salkun, siitä tulee tiimin omaisuutta. Salkku muuttuu tällöin tiiminväriseksi, kipinöi kultaisena, siitä lentelee vaatteita ja se jättää kultaisen vanan jälkeensä. Jos Australiumin kantaja tapetaan, salkku putoaa maahan ja vain sama tiimi voi poimia sen uudelleen. Jos vastatiimi onnistuu puolustamaan salkkua 45 sekunnin ajan, se palaa alkuperäiselle paikalleen ja muuttuu taas neutraaliksi, jolloin kuka vain voi ottaa sen.

Pelaajien on vietävä Australium kuormalavalle. Vain Australiumia kantava tiimi voi saada lavan liikkeelle. Kuten Pommikärry, kuormalava antaa vähitellen ammuksia ja terveyttä sillä oleville omille pelaajille. Toisin kuin Pommikärryn suhteen, kuormalavan nopeus ei riipu sitä nostavien pelaajien määrästä; vain Australiumia kantava tiimikaveri liikuttaa lavaa. Jos Australium pudotetaan tai se joutuu pois lavalta, lava alkaa laskeutua ja palaa pikkuhiljaa alkuperäiselle paikalleen. Kun kuormalava saavuttaa raketin huipun, sen kärki avautuu. Tiimi, joka onnistuu laittamaan Australiumin raketin kärkeen, laukaisee raketin ja voittaa pelin. Huomaa, että kun raketin kärki on auki, kuormalavaa ei enää tarvitse nostaa raketin laukaisemiseksi. Raketin laukaisuun riittää, että pelaaja onnistuu sijoittamaan Australiumin avoimeen kärkeen.

Strategia

Pääartikkeli: Yhteisön Erikoistoimitus-strategia

Maps

Pääartikkeli: Lista kartoista

Erikoistoimitus-kartoilla on sd_ -etuliite

Nimi Kuva Tiedostonimi
Doomsday Sd doomsday ingame 1.jpg sd_doomsday

Liittyvät saavutukset

Pääartikkeli: Astrosaavutukset

Päivityshistoria

27. kesäkuuta 2012 -päivitys (Pyromania-päivitys)

  • Lisättiin Erikoistoimitus-pelimuoto.
  • Lisättiin kartta: Doomsday.

20. heinäkuuta 2012 -päivitys

  • Laitettiin Erikoistoimitus kohtaan 7 päävalikon pelimuotolistassa.

Galleria

Nippelitietoa

  • Australium muistuttaa alkuperäistä reppukuvaketta, johon on kiinnitetty ylimääräisiä metalliesineitä, kuten itse Australium-harkko.