Spectral Halloween Special

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Fourth Annual Scream Fortress.jpg

De "Vierde Annual Spectral Halloween Special" is een aankomende grote update. Een van de onderdelen is Wave 666, een aangepaste versie van Mann vs Machine waarbij de speler speelt tegen een zombie versie van robots en — Merasmus de Tovenaar als een geest-eindbaas op een nieuwe KvdH map, de naam van de map is nog onbekend

Tijdlijn

Op 23 oktober 2012 was het hoofd van het portret van de Spy op de TF2 Officiële Website in een schedel veranderd. Erop klikken leidt naar een verborgen pagina met een krantenpagina getiteld "The Teufort Reader". De onderkant van de krant is gescheurd, wat twee kaarten met vreemde symbolen zichtbaar maakt.

De volgende dag werd een strip getiteld "Doom-Mates" uitgebracht. Het stripverhaal gaat over Merasmus' thuiskomst na zijn weekend bij WizardCon, en zijn groeiende afkeer jegens de Soldier.

De volgende dag was een pagina gepost die aankondigde dat het event de volgende dag, 26 Oktober, zou beginnen. De pagina gaf een link naar de update pagina(Engels) met alle informatie. Er zijn twee nieuwe prestaties toegevoegd en magische spreuken, die spelers kunnen uitspreken op andere voorwerpen in hun rugzak om ze nieuwe effecten te geven, van kleurverandering tot vlammende voetstappen. Ook zal het voorwerpen vind systeem ander zijn  –  vorig jaar, verschenen cadeaus publikelijk en konden ze opgepakt worden door de speler die er het eerst langsliep, dit jaar zullen spelers een cadeau krijgen wat ze zelf kunnen pakken wanneer ze dat willen

Trivia

In de introductie van de zombies op de update pagina is een Soldier te zien, deze Soldier heeft hetzelfde gat in zijn borst als in Meet The Pyro.

Galerij