Spreukenboektijdschrift

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Barpo kabalto!
De Spy die magie oefent

Het Spreukenboektijdschrift is een standaard actie voorwerp voor alle klassen. Dit voorwerp was origineel verkrijgbaar door in te loggen op Team Fortress 2 terwijl de Scream Fortress 2013 of Scream Fortress 2014 Halloween evenementen actief waren.

Wanneer dit voorwerp is aangetrokken kan de speler magische spreuken vinden en gebruiken. Als het voorwerp niet aangetrokken is dan zal er een notificatie verschijnen met de optie om het voorwerp aan te trekken met J of om het te annuleren met de K knop. De notificatie zal verschijnen totdat je het voorwerp hebt aangetrokken, zolang je op Helltower of een andere map zit waar magische spreuken verkrijgbaar zijn.

Updateverleden

29 oktober 2013-patch (Scream Fortress 2013)

  • De Spreukenboektijdschrift is aan de game toegevoegd.

20 oktober 2014-patch

  • De Spreukenboektijdschrift is nu een basis actie voorwerp voor spelers om aan te doen op een server die Halloween Spreuken gebruikt.

14 februari 2017-patch

  • [Onbeschreven] De beschrijving van de Spreukenboektijdschrift is geupdate.

Trivia

  • Het rugzak icoontje voor de Spreukenboektijdschrift is een schermafbeelding van het model. De structuur is ook aanwezig in de spel documenten.
    • Aan de binnenkant van het gevouwde hoekje kan de Teufort Lezer Pagina van Spectral Halloween Special gezien worden, maar dan anders vormgegeven. Het deel van de pagina die gezien kan worden is het einde van het "Magician's Familiar for Sale" kunstwerk.
    • Een deel van het "Wizardcon MCLVI" artikel kan ook worden gezien aan de achterkant van het model.

Galerij

Zie ook