Spreukenboektijdschrift

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Barpo kabalto!
— De Spy die magie oefent

Het Spreukenboektijdschrift is een standaard actievoorwerp voor alle klassen. Dit voorwerp was origineel verkrijgbaar door in te loggen op Team Fortress 2 tijdens Scream Fortress V of Scream Fortress VI.

Dit voowerp is een basisspreukenboek, beschikbaar voor elke speler. Met dit voorwerp in het actievak kan de speler spreuken oppakken en gebruiken. In het uitrustingsscherm zal een groene vlam op de hand van de speler komen wanneer het voorwerp is uitgerust. Wanneer een speler op een Halloween-map speelt met spreuken aan, maar geen spreukenboek uitgerust, dan zal een melding verschijnen die vraagt of de speler het tijdschrift uit wilt rusten. De melding blijft komen totdat de speler de map verlaat of een spreukenboek uitrust.

Updateverleden

29 oktober 2013-patch (Scream Fortress V)

  • Het Spreukenboektijdschrift is aan het spel toegevoegd.

20 oktober 2014-patch

  • Het Spreukenboektijdschrift is nu een basis actievoorwerp voor spelers om aan te doen op een server die Halloween-spreuken gebruikt.

14 februari 2017-patch

  • [Onbeschreven] De beschrijving van het Spreukenboektijdschrift is geüpdatet.

Trivia

  • In het gevouwen hoekje kan een pagina van de Teufort Reader te zien zijn van de Spectrale Halloween Special. Het deel van de pagina die gezien kan worden is het einde van het "Magician's Familiar for Sale" artikel.
  • Een deel van het "The Wizardcon MCLVI" artikel kan ook gezien worden aan de achterkant van het model.

Galerij

Zie ook